ruangiklan
ruangiklan

Friday, November 02, 2018

Style bila bergambar

  2 comments    
categories: 

Assalamualaikum! Seminggu diaorang 'bermain' di sekolah untuk minggu kokurikulum, pagi ni cikgu kongsikan gambar-gambar penyampaian hadiah. Kita pinjam gambar ye cikgu...thank you hehe.

Kedua-duanya menang hadiah tapi ibu tak pasti korang main game apa. Kakak ada cerita dia main futsal atau bola tampar dapat nombor 3. 

Tapi tu la .... cikgu share banyak gambar tadi, ibu dok tercari-cari la mana kakak ni. Dia kata akan terima hadiah tapi tak nampak gambarnya. Rupanyaaaaaaa ...dia tutup dengan sijil adehhhh .... hehe.


cer cari mana satu Hazwani


Yang Mira pulak .... awning tudung keromot tu memang dah jadi style tetap dia dah. Kita gosok pun dia tetap keromot macam tu gak. Takde dia kisahnye ...

Awning keromot tu signature Mira la tu


Tahniah anak-anak ibu. Kang balik kang mesti kecoh diaorang bercerita hehe.

Love,
Hanim

2 comments:

  1. bagusnya adik ngan kakak,aktif...

    ReplyDelete
  2. Jemput join Planner 2019 Giveaway :) https://messarah.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.