ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, January 16, 2018

Bila ada peluang meniaga

  2 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!

Rebutlah peluang tu! Tak kiralah meniaga di kaki lima atau pasar malam atau pasar karat atau kedai atau di perkarangan pejabat, selagi kita ada produk untuk dijual maka ambillah peluang tu. Zaman sekarang kita tak boleh sekadar mengharap gaji saje, kena ada side income untuk terus survive di bumi Malaysia ni hehe.

Setelah sekian lama aku tak join meniaga di pejabat, minggu lepas dapat juga meniaga. Kali ni aku bawakan juga produk makanan kawan punya, selain beg-beg aku tu. Biar banyak barangnya, baru meriah sikit jualan betul tak!


Monday, January 15, 2018

Dua bulan lagi

  3 comments    
categories: 

Assalamualaikum!

Dah masuk minggu kedua diaorang bersekolah. Aktiviti hari-hari memang padat dan kadang-kadang tak cukup masa dibuatnya. Tapi belah malam, aku akan pastikan diaorang tidur pukul 10pm atau 10.30pm paling lewat. Takda maknanya nak layan drama cintan cintun dah sekarang ni. Tidur lagi best! haha.

Jangan diaorang, aku pun tak layan sangat dah drama sekarang ni. Last aku boleh hadap citer Patahnya Sebelah Sayap tu, lepas tu aku tak boleh commit nak tengok drama lain. Balik je dah humban beg terus masuk dapur. Dari pukul 7.30pm sampai pukul 10pm tu aku kena pastikan diaorang dah siap segala homework lengkap dengan makan malamnya. 

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.