ruangiklan
ruangiklan

Thursday, August 02, 2018

Selagi terdaya menahan, takmo jumpa doktor!


Assalamualaikum! Sekarang pakej selsema dan sakit kepala. Setakat selsema saja, insyaAllah tanpa ubat boleh bertahan lagi. Tapi semalam dia 'naik' kat kepala sampai satu keje pun tak jadi! Akhirnya, aku tumbang juga di pertengahan jalan cerita Andainya Takdir 2 episod 19 hehe akibat telan ubat selsema.

Dia tak boleh terlampau sejuk atau terlampau panas sangat. Kalau melampau ... mula la srettt sretttt hidung ni. Ditambah pulak resdung huhu. Bila selsema dan ada resdung, menjadi-jadi dia punya gatal! Terasa seperti nak gonyoh-gonyoh je hidung, tapi tak berani la huhu. Kang melecet berdarah lagi panjang cerita.


Tuesday, July 31, 2018

Terbang bercuti dengan Malindo Air



Assalamualaikum! Masa first time dengar nama Malindo Air ni, korang ada tertanya-tanya tak, ni company kapal terbang dari mana? Nama macam Malaysia, eh macam Indonesia pun ada. Konfius sikit kan?


Monday, July 30, 2018

Althea Turns 3 | Welcome Gift Box Dari Althea Untuk #AltheaAngels!


Assamualaikum! Macam baru semalam kita kenal tapi rupanya dah 3 tahun Althea bersama dengan kita di sini. Saya kenal Althea from the very 1st year, dan berpeluang sambut its 1st dan 2nd Birthday. And this year, Althea turns 3 guys! How time flies so fast!

Selain menjadi platform penting untuk dapatkan produk penjagaan diri dari kepala hingga hujung kaki bagi lelaki dan wanita, Althea juga sangat menghargai pelanggan setianya dengan packagingnya yang sangat cute dan cantik!


Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.