ruangiklan
ruangiklan

Friday, September 14, 2018

Bukti keberadaan kantor dan pabrik mesin atm serta pemilik di Kiev,Ukraine oleh team www.altrades.org

  No comments    
categories: ,

Pada 2 September 2018 top leader dari Indonesia , Singapore mengunjungi kantor pusat dan pabrik produksi atm di Kyiv. Dalam menjalankan bisnis team www.altrades.org yang paling penting adalah :
  1. Jangka panjang bahkan diwariskan dan legal compliance di Estonia, Brasil , serta Amerika.
  2. Bisa di lihat, dikunjungi serta bertemu pemilik perusahaan jadi tahu visi misinya.
  3. Pembagian profit untuk investor pasif real masuk akal dan untuk agen distributor ada komisi.
  4. Bukan money game, bukan Ponzi bukan hyip dan tidak merugikan orang lain.
  5. Tidak ada fix income atau janji-janji palsu, semua berdasarkan bisnis yang transparent.



Thursday, September 13, 2018

[VIDEO] Pencarian Juara Masterchef Puspanita Met 2018


Assalamualaikum! Minggu lepas kami main masak-masak. Tapi bukan aku masak, orang lain masak, aku tukang ambik video je hehe. Tu pun video syok sendiri sebagai tanda kenang-kenangan.

Ada 5 kumpulan yang mengambil bahagian kali ni, demi merebut gelaran Juara Masterchef Puspanita Met! Alaa bukan nak menang sangat pun, kami bertanding sekadar untuk suka-suka dan memeriahkan suasana. Kalau menang bonus la kan. Kalau tak menang still dapat makan hehe.

Melihatkan kemahiran dan bakat yang ada pada peserta yang bertanding kali ini membuatkan aku sujud syukur kerana tak masuk bertanding sama. Bukan level konfiden tu tak tinggi, tapi masalahnya ... tu la konfiden level tak berapa nak tinggi. Ehh ...sama ke tu?? haha!


Wednesday, September 12, 2018

Jangan la takut derma darah!


Assalamualaikum! Amboiii sakan bercuti 4 hari ye, mesti jauh langkah masing-masing kan hehe. Yang baru masuk kerja, selamat bekerja. Untuk anak-anak kita yang bersekolah selamat kembali ke bangku sekolah hehe. 

Minggu lepas ada kempen derma darah dekat pejabat. Memang dah lama niat nak derma darah, cuma kaki je yang tak bergerak-gerak nak ke sana. Orang kita ni jenis nak semua kena ada depan mata (maksudnya dekat) baru la nak pergi ... termasuklah aku hehe. Kebetulan Pusat Darah Negara ada buat kempen derma darah di Jabatan Kimia, memang takkan ku lepaskan la.


Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.