ruangiklan
ruangiklan

Thursday, November 22, 2018

Hari Anugerah Cemerlang | Sekolah Rendah Agama



Assalamualaikum! Tahun ni merupakan tahun pertama kakak naik atas pentas terima hadiah. Setelah 5 tahun belajar, alhamdulillah merasa juga kakak ye. Adik pulak tahun kedua tahun ni, syukur juga untuk my kenit sorang lagi tu. Bukan tak percaya dia boleh cemerlang, tapi masa minggu peperiksaan aritu ada isu sikit dengan dia hehe.

Isunya...

Wednesday, November 21, 2018

[Video] - Unboxing My Althea's Milk Peel Cream Mask


Assalamualaikum! Haloooooo ... it's unboxing time! Since kotak pink kita ni dah sampai sejak dari minggu lepas, baru sekarang la kita boleh share the video with you here. Sorrrrryyyyyy .....!

Anyway, memang saya ternanti-nanti sebab kali ni saya berpeluang cuba Milk Peel Cream Mask dari Althea! Biasa pakai mask kannnn. Tapi kali ni, Althea bagi cuba cream mask yang diperkayakan dengan AHA, BHA & susu yang bergabung untuk memberikan tekstur kelembapan disamping membuang sel-sel kulit mati dan mengecilkan liang pori di wajah.



Tuesday, November 20, 2018

SSPN-i untuk anak-anak ibu




Assalamualaikum! Alhamdulillah urusan sspn-i untuk anak-anak ibu dah selesai. Akhirnya mereka ada akaun tabung pendidikan sorang satu. Ibu dah lama target nak buka akaun sspn untuk anak-anak sejak dari mereka darjah 1 lagi, tapi apapun syukur sekarang mereka dah ada.

Monday, November 19, 2018

Mandian Segar No.1 Untuk Keluarga Dari Dettol Profresh!




Assalamualaikum! Mungkin ini cliche, tapi tahu tak pemilihan jenis mandian yang sesuai adalah sama penting juga seperti kita memilih jenis pencuci muka yang betul? Atau korang main pilih je setiap kali membeli? Mestilah tak kan! 

Sepertimana kita memilih produk penjagaan wajah, begitu jugalah kita kena pandai memilih untuk produk pembersihan diri seperti mandian dari Dettol Profresh ni. Saya tahu jenama Dettol memang dah lama established di kalangan pengguna di Malaysia. Tapi kali ni saya nak share yang Dettol dah lancarkan produk mandian shower gel yang terbaru iaitu Dettol Profresh!

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.