ruangiklan
ruangiklan

Thursday, November 29, 2018

Hadiah simple dari anak-anak boleh cairkan hati ibu!

  No comments    
categories: 

Assalamualaikum! Betapa mudahnya nak amik hati seorang ibu kan. Tak semestinya hadiah mahal, tapi kalau anak bagi kita amikkkk. Tak semestinya makan di restoran mahal atau hotel tapi kalau anak nak belanja kita kata okkkkkk .... haha!

Tapi sekarang anak-anak kecil lagi, masih di bangku sekolah rendah. So hadiah apa yang rasa-rasa diaorang boleh beri pada ibu? 


Dari kakak, takda huruf 'R' tapi faham kan haha!

Wednesday, November 28, 2018

Kasut Sekolah Hitam Wajib Tahun 2021


Assalamualaikum! Ada ke ibubapa yang dah start beli kelengkapan persekolahan anak-anak? Dah tentulah kasut sekolah termasuk dalam senarai kan. Hari tu kan menteri dah umum pemakaian kasut hitam di sekolah kan. So, kena beli kasut hitam atau kasut putih?


Tuesday, November 27, 2018

Cukup tempoh 2 tahun jadi AJK PIBG!

  No comments    
categories: 




Assalamualaikum! Hohoho ... kejap je masa 2 tahun berlalu. Kini berakhirlah sudah tanggungjawab yang digalas sebagai ajk pibg. 

Tapi cukuplah 2 tahun tu sebagai ajk pibg. Takmo dah sambung haha! Bagilah peluang pula pada ibubapa lain yang mungkin ada buah fikiran dan idea untuk disumbangkan. Tak dinafikan banyak kenangan bersama dengan rakan ajk yang lain sepanjang 2 tahun ni. Kagum dengan semangat dan sumbangan mereka yang bersungguh-sungguh mencari dana untuk sekolah.

Monday, November 26, 2018

Althea | Milk Peel Cream Mask



Althea Milk Peel Cream Mask

Assalamualaikum! Bila kita perlukan sesuatu untuk 'manjakan' wajah selepas seharian sibuk dengan kerja di pejabat, saya hanya fikirkan satu je ... mask

But mask saya kali ni agak berlainan sedikit dari mask biasa yang saya gunakan sebelum ni. So boleh dikatakan this is my first experience la hehe.

Bukan badan je kita nak rasa fresh dan sihat, Muka pun nak kena freshThat's why bila saya dapat mask terbaru dari Althea, iaitu Milk Peel Cream Mask saya tak tunggu lama untuk mencubanya.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.