Powered by Blogger.

Thursday, May 30, 2019

[Recommended] Skin Relief Spot Film Gel Untuk Masalah Jerawatku!


Assalamualaikum! Punya la lama dok mencari ubat apa nak kasi hilang jerawat ni, akhirnya aku ketemu juga. Walaupun sejak dah masuk 3 series ni, jerawat pun keluar seketul-seketul, tak macam muda remaja dulu (hehe) tapi bila dia keluar dekat tempat yang tak sepatutnya iaitu di mukaku, haaaa haru kejap la jadinya hahaha.

Pertama kali aku diperkenalkan dengan produk Skin Relief Spt Film Gel dari Althea, aku macam skeptikal sikit pun ada. Maklumla, dah banyak kali kecewa kan hehe. Tapi rupanya ada beza ketara produk ni dengan yang lain-lain yang pernah aku guna.



Kandungan utama Skin Relief Spot Film Gel
  • Tea tree oil - has antibacterial properties to treat acne spots
  • Centellah asiatica extract - Soothes redness and strengthens the skin
  • Pine leaf extract - Rich in antioxidants to repair and calm irritations

Apa yang best guna Skin Relief Spot Film Gel ni?
  • Tak melekit pada kulit, cepat meresap
  • Tiada bau yang kurang enak
  • Cepat mengeringkan jerawat
  • Konsisten guna dan jerawat akan hilang 
  • Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit bermasalah
  • Boleh makeup lepas apply 


Paling best efek lepas guna Skin Relief ni, memang jerawatku terus menipis dan 2-3 hari dah hilang beransur-ansur. So kalau keluar seketul kita kasi sapu gel ni dan senyummmm hehe.




So korang kalau ada masalah jerawat macam aku, Spot Film Gel dari Althea ni recommended! Berbaloi sangatlah dengan harganya. Packaging pun praktikal sangat boleh muat dalam purse pun. Korang boleh usha kat https://my.althea.kr/skin-relief-spot-film-gel



#AltheAngel,
Hanim

No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.