Powered by Blogger.

Tuesday, July 16, 2019

Restock Produk Kecantikan Di Althea!


Assalamualaikum! Time for beauty shoppingggggg. Bestnye dapat shopping kan, lebih-lebih lagi kalau shopping tak guna duit, tebus point je hehe. Nak lagi best kena shopping kat Althea sebab lengkap segala barangan penjagaan dan kecantikan kita boleh kita dapat kat website dia.

So hari tu aku dapat tebus point Althea, dah tentu aku ada plan nak beli apa ngan point tu. Barang yang aku nak memang dah pernah guna dan aku pun dah pernah share kat blog ni, so kalau aku restock tu maksudnya memang baguih la barangan tu untuk aku.





Gambar atas ni bukan nak tunjuk lawa yek, tapi nak tunjuk keterujaan bila dapat parcel dari Althea. Cuma konsep keterujaan kita ada unsur-unsur sopan dan renungan dalam-dalam...gitewww! hehehe.

Ok dah, takmo membebel banyak sangat. Jom tengok video aku unboxing Althea yang ohsem ni!




Ada 4 barang yang aku restock dari Althea, iaitu Skin Relief Spot Gel, Flawless Creamy Concealer, Perfect Clean Cleansing Tissue dan Oatmeal Therapy Cleansing Tissue. Keempat-empat produk ni memang aku dah guna lebih dari sekali dan memang terbaik setakat ni.

Pro Skin Foundation Brush

Skin Relief Spot Film Gel

Non-Latex Blending Puff

Magic Puzzle Soap

Perfect Clean Cleansing Tissues

Flawless Creamy Concealer Code #mocha


Yeaaa! tak sabar nak cuba produk yang baru aku pilih ni. Memang puas hati shopping kat www.my.althea.kr. Korang shopping apa pula kat Althea? ;)

  
AltheaAngels,
Hanim

No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.