Powered by Blogger.

Thursday, October 31, 2019

Pageviews paling banyak mengikut negara


Assalamualaikum! Bila aku balik kampung, mak akan tanya "kau masih buat blog ke Nim?". Yes mom! mana boleh tinggal tu. It's my passion! ecececehhh...hehe. Dan aku takda ketetapan satu hari satu entri atau satu hari tiga empat entri kena bubuh kat blog ni. Sebab bagi aku, untuk aktif blogging, bukan kena ada entri setiap hari, tapi entri yang kita taip tu dapat memberi manfaat dan kebaikan untuk orang lain ke tak walaupun satu entri seminggu hehe. Kan? Itu pendapat peribadi aku la.

Boleh je kalau nak letak tiga empat entri satu hari. Ikut kerajinan dan kekreatifan idea masing-masing la. Kalau banyak job, banyak pergi event bolehlah kongsi banyak. 




Dan bila cakap pasal blog, baru-baru ni aku 'tergerak hati' nak tengok pageviews dari mana negara mana yang masih membaca blog aku ni. Ada ke yang masih nak baca blog kesayanganku ini? hehe.

Alangkah terkejutnya aku, bila Singapore berada paling atas dalam senarai pageviews by countries! Hai jiran sebelah(lambai tangan dan flying kiss)!, korang cari apa kat blog aku? Harap korang terhibur dan dapat manfaat dari entri-entri yang aku kongsikan disini.



Koranglah penggerak dan motivasi aku untuk terus berada dalam dunia blogging. Yes..YOU YOU YOU! Walau dari mana pun korang, terima kasih sebab sudi bertandang ke blog aku dan baca entri-entri yang harapnya dapat beri manfaat pada korang. 

Love you all!


Mommyblogger,

Hanim

5 comments:

Apa kata korang?

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.