Breaking

Wednesday, April 13, 2016

SPARKLING RIBENA® BAHARU PENUH DENGAN KEBAIKAN VITAMIN C SEMULAJADI DALAM TIN SEDIA MINUM!


Assalamualaikum!


Suntory Beverage & Food Malaysia Sdn Bhd (SBFM) dengan bangganya memperkenalkan Sparkling Ribena® Can – minuman ringan berkarbonat berperisa anggur hitam dengan keenakan yang sama kini boleh dinikmati dalam tin sedia minum! Bagi yang dahagakan keenakan minuman semulajadi yang dihasilkan daripada buah anggur hitam asli New Zealand dan mengandungi 100% keperluan vitamin C harian yang disyorkan, Sparkling Ribena® adalah pilihan lebih sihat untuk rakyat Malaysia tanpa mengira usia!

“Ribena® jenama yang telah menjangkau lebih 75 tahun dan kami sentiasa mengolah semula rasa kegemaran ramai ini untuk menyesuaikan citarasa yang berbeza,” kata Lee Hon Tong, Pengurus Besar Serantau , Malaysia, Singapura & Hong Kong, SBFM. “Dengan Sparkling Ribena® Can, pengguna boleh menikmati keenakan ini dalam cara baharu – gabungan terbaik keenakan minuman buah-buahan enak yang berkarbonat dan menyegarkan!


“Selain aktiviti ‘sampling’ unik untuk merasai Sparkling Ribena® Can, kami juga berhubung dengan pengguna melalui strategi pemasaran 360°
yang merangkumi promosi jualan, iklan televisyen dan interaksi dengan pengguna untuk memberikan pengalaman produk ini kepada seluruh rakyat Malaysia,” tambah beliau.


Bertepatan dengan prinsip syarikat untuk membekalkan keenakan rasa buah terbaik, Sparkling Ribena® adalah bebas dari perasa, pewarna dan pemanis tiruan. Ia juga bebas kafeina. Ia mengandungi antioksidan dan antosianin, menjadikannya sesuai untuk semua – kanak-kanak, remaja dan orang dewasa!
Untuk tempoh terhad, pengguna boleh menikmati sampel percuma Sparkling Ribena® di lokasi pilihan sekitar Lembah Kelang dengan Jelajah Mini Cooper Ribena®. Sertai kami, ambil gambar dan muat-turun dalam talian di media sosial anda dengan hashtag #AlwaysGood!

Sparkling Ribena® Can baharu dijual pada harga RM2.00 dan boleh didapati di semua pasaraya besar, pasaraya, pasar mini dan kedai serbaneka seluruh negara. Untuk maklumat lanjut, sila klik “Suka” Di Laman Facebook Ribena® Malaysia (www.facebook.Com/RibenaMalaysia) atau hubungi Talian Khidmat Pelanggan di 1-800-38-1231 (Isnin hingga Jumaat: 9 pagi hingga 5 petang).

Tentang Ribena®

Ribena® telah dicipta oleh Dr. Vernon Charley pada tahun 1938. Namanya diperoleh daripada nama botani anggur hitam – Ribes Nigrum. Pada tahun 1955, Ribena® menembusi Malaysia dan tidak lama kemudian menjadi minuman kegemaran kanak-kanak dan orang dewasa di Malaysia serta menjadi jenama popular sebutan ramai dalam kalangan pengguna Malaysia. Diperbuat daripada buah anggur hitam yang diperoleh dari ladang-ladang di New Zealand kerana warna ungu pekatnya, Ribena® terkenal dengan khasiat kebaikan semula jadinya dan rasa yang enak, diperbuat tanpa pewarna tiruan. Ribena® boleh didapati dalam bentuk kordial dan sedia diminum.


Tentang Suntory Beverage & Food

Suntory Beverage & Food Ltd (SBF) merupakan syarikat minuman ringan antarabangsa terkemuka, dengan ibu pejabat di Jepun dan tersenarai dalam Bursa Saham Tokyo, dengan platform bersepadu di lima kawasan serantau utama: Jepun, Eropah, Asia Tenggara Oceania dan Amerika. SBF mempunyai pelbagai produk dan pada tahun 2012, telah menjadi pembekal minuman ringan terbesar di seluruh dunia dan kedua terbesar di Jepun. Visi SBF adalah untuk menjadi syarikat minuman ringan terkemuka di dunia yang dikenali kerana jenama-jenamanya yang unik dan berkualiti. Pada 31 Disember 2013, SBF memperoleh hak untuk Ribena® dan Lucozade™ dan anak syarikat Suntory terbaharu di Malaysia memulakan operasi pada Januari 2015.

No comments:

Post a Comment

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.


All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.