Breaking

Tuesday, December 31, 2019

Barang Shopee Dah Sampai!


Assalamualaikum! Bila ada sale tak nak pulak membeli. Bila takda sale, gatal tangan nak beli itu ini. Dua budak bertuah tu bukan boleh tengok ibu diaorang masuk website Shopee, mesti ada benda diaorang akan minta beli punya.

Tapi takpela, sekali sekala belanja anak barang yang diaorang suka. Diaorang pun teringin nak online shopping kan, tapi ibu awal-awal dah kasi limit harga barang nak beli mestilah tidak lebih dari RM20! haha. Boleh macam tu?


Adik punya 




Kakak teringin sangat nak beli sneakers tapi sayang, saiz dia takda pulak! Akhirnya adik la yang amik sneakers dan kakak pilih baju. Ibu pun pilih sneakers tapi yang simple tak bertali. Senang citer sarung je terus jalan. Dah nak masuk 40 ni memang takda nak ikut trend sangat. Anak-anak je la sebab jiwa nak melawa tu mula nak menebal di peringkat usia macam diaorang kan.



Kakak punya


Ibu punya


Alhamdulillah barang semua selamat sampai. Kasut ibu tu hanya pakai beberapa kali je lepas tu bagi kakak terus. Kesian pulak dia takda kasut. Saiz kaki kami pun lebih kurang sama haha. Baju pun sama, kasut pun sama saiz huhu.

Love,

Ibu

1 comment:

  1. hahaha masa ada sales memang takrasa nak beli, pastu sales habis baru nampak cntik brg brg tu :D

    ReplyDelete

Post a comment

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.


All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.