Breaking

Monday, March 09, 2020

Kasut Baru Dari Shopee


Assalamualaikum! Sudah tiba masanya untuk tukar kasut baru. Sudah berbulan memasang hajat nak beli kasut baru, walaupun gajinya dapat tetiap bulan tapi dek nak memenuhi tuntutan keperluan keluarga maka kena la diutamakan yang itu dahulu.

Bila kali terakhir aku pakai kasut bertumit?? Entah la... lama sungguh sampai tak ingat! Sejak masuk '3 series' ni, aku lebih selesa pakai flat shoes atau sneakers atau yang seangkatan dengannya. Janji tapak rata dan bergetah. So, pilihan kasut aku kali ni pun dari kalangan keluarga yang sama lah. Takyah berangan nak pakai bertumit tinggi ye.







Aku hampir-hampir nak cancel kasut ni sebab tersalah pilih saiz. Aku pilih saiz 40 ingatkan tak muat dengan kakiku yang panjang ni. Rupanya elok je muatnya hehe. Kualitinya aku suka, tapak tebal tak macam kasut yang dulu aku beli. Nak beli ni pun makan bulan jugak aku survey tau. 

Alhamdulillah harga pun mengancam hebat, murah yakmat! Tebus guna shopee coins aku perlu bayar RM20.62 ajor! Penghantaran pun cepat, puas hati!



No comments:

Post a comment

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.


All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.