Breaking

Sunday, April 12, 2020

Fesyen Baru Raya 2020


Assalamualaikum! Nampak gaya kita akan berpuasa dalam suasana musim Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) la ye. Puasa dan raya kita pasti takkan sama macam tahun-tahun lepas. Begitulah juga dengan fesyen baju raya tahun ini. Biasanya, 3-4 bulan sebelum puasa kita dah berangan nak pakai baju warna tema apa, corak apa, designer mana, dah start beli kain, atau dah start pilih baju secara online tinggal nak masuk cart dan check-out je lagi kan.

Tapi kali ni, ramai yang dah kongsikan fesyen baru raya untuk tahun 2020, versi CoVID-19 hehe. Tak tahu nak gelak ke nak nangis.






Agak-agak ada tak yang sanggup pakai baju raya fesyen CoVID-19 ni? hahaha. Ada je idea netizen ni ye. Tapi macam PM cakap, puasa dan raya tahun ini takkan sama, even lepas PKP berakhir pun keadaan takkan sama. Kita kena biasakan dengan situasi 'New Normal'.

Mungkin baju raya tahun ni juga termasuk dalam 'New Normal' huhu. 

Love,

Hanim

No comments:

Post a comment

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.


All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.