Breaking

Friday, June 05, 2020

Aiskrim Boba Tealive


Assaalamualaikum! Air boba Tealive dah biasa minum, tapi yang aiskrim baru nak try. Budak-budak bertuah tu la dok 'menyanyi' kat telinga kat mana ada jual aiskrim boba ni.

Biasa ada jual kat stesen Petron dan 7-Eleven, so ayahnya pergi la cari dalam kedua-dua kedai tu. Akhirnya jumpa dalam 7-Eleven, terus ayahnya beli 4 batang sekali!



Sebelum nak komen sedap ke tak, harga dia RM2.70 kat 7-Eleven. First time kitaorang makan not bad la. Sedap juga aiskrim dia tapi Mira kecewa sikit la sebab dia nak perisa Fresh Milk hehe. Ingat ni air boba ke ape, yang ada cuma Milk Tea la.

Tapi boba dia bila gigit macam gummy, bukan boba yang biasa kita dok ngunyah dalam air boba tu. So, macam kunyah gummy la. 

Bagi aku ok je, tapi lepas makan sekali tu anak-anak tak mintak lagi dah. Tetap juga aiskrim McD kon yang seringgit tu juga yang dikejarnya hehe.



Peminat Paddle Pop,

Hanim

2 comments:

  1. x gemar tea, tp sepupu sepapat hantu tealive. sanggup baris pnjg.

    ReplyDelete
  2. Saya tak try lagi.. nanti ada kesempatan saya nak g cuba.

    ReplyDelete

Post a comment

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.


All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.