Breaking

Showing posts with label Yeo's Malaysia. Show all posts
Showing posts with label Yeo's Malaysia. Show all posts

Sunday, July 20, 2014

Sunday, July 20, 2014

Pengalaman Beramal Bersama Titian Serasa Ramadhan Yeo's


Assalamualaikum!




Sebenarnya ini kali kedua aku join majlis bersama Yeo's selepas majlis INI. Cuma kali ini tema majlis berlainan iaitu berbentuk Day-Out Fasting Camp bertempat di Shah Alam Convention Centre (SACC).

Alhamdulillah memang aku dah lama nantikan saat ini untuk mendekati anak-anak yatim dan membantu mereka sedaya yang aku mampu untuk menjadikan Syawal ini lebih ceria buat mereka.



Wednesday, June 11, 2014

Wednesday, June 11, 2014

iPad Case


Assalamualaikum!


Akhirnyaaaa ketemu juga dengan iPad case ni! Bukannya takda jual, tapi tak sampai seru lagi nak membeli masa tu hehehe. 

Saturday, May 10, 2014

Saturday, May 10, 2014

Dapat Cek Dari Yeo's Malaysia!


Assalamualaikum!


Hari pengumuman pemenang tu, memang aku bizi sungguh tak sempat nak semak nama pemenang kat phone. Tetiba Pak Jelan call cakap nama dia ada dalam senarai pemenang RM100 hehe.

Thursday, April 17, 2014

Thursday, April 17, 2014

Semalam Di Majlis Penyampaian Hadiah Yeos80DaysDrinkToCashContest.


Assalamualaikum!

Semalam yang indah ....

Ecececeh! dah menang indah la ye dak, cuba kalau tak menang ekekeke.

Rutin semalam macam biasa, pagi hantar anak-anak gi sekolah. Anak tanya kenapa ibu pakai lawa sangat.

Eh mana ada ... ni baju keje ni. Lagipun ibu ada keje luar sikit arini hehe.

Dah hantar anak, kami terus patah balik ke KL ikut hiway. Takut sesat hehe. 



Thursday, April 10, 2014

Thursday, April 10, 2014

Menang iPad Dari Yeo's Malaysia!


Assalamualaikum!



Sapa yang ada pergi perjumpaan blogger SBB2014 hari tu, pasti dah tahu kan wakil Yeo's ada buat pengumuman tentang kontes minum Yeo's dan menang wang tunai yang bermula pada 13bh Mac - 31 Mei 2014.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.


All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.