1 Privilege Card a.k.a Discount Card

Tuesday, September 25, 2012


Assalamualaikum everyone,

Hari ini Encik Suami bawak balik something 'special' dari opis. Korang mesti dah tau kan kiter dah letak teranggggg terangggg dekat title atas tu hehe. Tapi kita still nak story skit pasal benda ni maklumla semangat shopping tu lain skit kalu ader special kad camni...membaraaa!wahaha...So, let's go to the topic pleaseeeeee....

This card is called 1Privilege Card *(sorry yer i kene speak london sebab nak bagi bunyi tu kene dengan nama kad ni hehehe...gediks aku ni!). Kad ini khas untuk warga ATM dan PDRM saje yer..yg lain2 siler pakai kad kredit dulu huhu. So, jom kiter rollllll picture!heheeeee...



Siap ada 'manual' lagi hehehe


1Privilege Card ini bukan macam kad kredit ok tapi macam kad diskaun untuk barang2 yang terpilih sahaja..nak tahu barang aper kiter boleh dapat diskaun dengan kad ini? Jom kiter rolllll lagik kat bawah..!
.
.
.
.
.
.
.
.
.

~Kat sini kiter boleh dapat diskaun!~ *sengetkan leher anda seketika yer*

 Kiter tak tahulah naper plok gambar ni boleh jadik teliang(senget-*cakap kedah), segan nak edit mata dah merayu mintak rehat. So, inilah antara senarai barang2 yang kiter boleh dapat diskaun antara 5% hingga 50%. Dah tu dok tunggu apa lagi...bagi yang bersuamikan warga ATM dan PDRM gunakan hak anda dengan bijak...wahahahaha! Selamat bershopping dalam mimpi!(^_^)~

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM