ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, September 25, 2012

1 Privilege Card a.k.a Discount Card

  No comments    
categories: 

Assalamualaikum everyone,

Hari ini Encik Suami bawak balik something 'special' dari opis. Korang mesti dah tau kan kiter dah letak teranggggg terangggg dekat title atas tu hehe. Tapi kita still nak story skit pasal benda ni maklumla semangat shopping tu lain skit kalu ader special kad camni...membaraaa!wahaha...So, let's go to the topic pleaseeeeee....

This card is called 1Privilege Card *(sorry yer i kene speak london sebab nak bagi bunyi tu kene dengan nama kad ni hehehe...gediks aku ni!). Kad ini khas untuk warga ATM dan PDRM saje yer..yg lain2 siler pakai kad kredit dulu huhu. So, jom kiter rollllll picture!heheeeee...



Siap ada 'manual' lagi hehehe


1Privilege Card ini bukan macam kad kredit ok tapi macam kad diskaun untuk barang2 yang terpilih sahaja..nak tahu barang aper kiter boleh dapat diskaun dengan kad ini? Jom kiter rolllll lagik kat bawah..!
.
.
.
.
.
.
.
.
.

~Kat sini kiter boleh dapat diskaun!~ *sengetkan leher anda seketika yer*

 Kiter tak tahulah naper plok gambar ni boleh jadik teliang(senget-*cakap kedah), segan nak edit mata dah merayu mintak rehat. So, inilah antara senarai barang2 yang kiter boleh dapat diskaun antara 5% hingga 50%. Dah tu dok tunggu apa lagi...bagi yang bersuamikan warga ATM dan PDRM gunakan hak anda dengan bijak...wahahahaha! Selamat bershopping dalam mimpi!(^_^)~

0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.