Thursday, October 25, 2012

# Something in my head

Hou Yeaaaaa!~Last day and Half day!~



Ader beza beraya kali ni kalu nak dibandingkan dengan tahun2 lepas. Sebelum ni kalu tiba sehari sebelum hari raya tu  mesti jiwa dah kacau, kepala dah serabau *bahasa aper ni tak tahu la*, mata dah bergenang ayor *cakap peghok skit*. Maklumla, keje di pagi raya mau tak kacau..sebak nengok orang lain beraya dgn family, akak dah melangok di kantor pagi2 huhu. 

So, tahun ni lain plak rasa dan citernyer, walaupun esok nak raya dah tapi arini akak still keje tapi perasaan sebak dan sayu tu takda plak kan..*aku tkda perasaan ker??* Bukan macam tuuuuu, sebab kali ni dalam otak akak dah siap setting pagi raya mesti ada di kampung hehe..so, hati tak kacau maaaaa. Tapi apa yang bestnyer lagiiiii.....BOS bagi Half Dayyyyy...mekasih bosss!~(^_^). Tu yang seronok keje opis hour ni wahahaha~ 







Sebelum nak balik ni, akak nak ucapkan terima kasih pada yang telah sudi meng'follow' akak di blog ini, salam perkenalan dan selamat hari raya aidiladha.

3 comments:

Apa kata korang?