Sihat Sebelum Sakit

Wednesday, March 20, 2013

Assalamualaikum...

Nikmat yang Allah kurniakan pada manusia ialah sihat sebelum sakit. Sudah menjadi lumrah pabila manusia dikelilingi dengan nikmat kaya & kesihatan maka manusia lupa mensyukuri nikmatNya. 

Namun, bila hidup dikelilingi dengan kesakitan & kepayahan manusia tidak mampu berbangga melainkan mengharapkan dirinya diampuni Allah. Itulah tanda yang jelas lagi terang bahawa betapa manusia itu lemah lagi tidak berdaya. 

Moga muhasabah ini mampu menerangkan hati yang gelap.... Maaf, kerana  sudah lama tidak update. Terima kasih pada yang telah add. 

Abah aku dimasukkan ke hospital Melaka atas kerana tidak sihat dari minggu lepas. Ku mohon agar kalian dapat mendoakan kebaikan & kesihatan abahku kembali baik. Hanya Allah saja yang mampu membalas jasa kalian...insyaAllah.Terima kasih....

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM