Beruk Lagi Cerdik! (VIDEO)

Monday, March 18, 2013

Assalamualaikum!~

Walaupun hidung mancung tersumbat, sekurang-kurangnya video ni banyak membantu menceriakan hari kesumbatan hahahaha~ Pernah tengok sekumpulan manusia yang akalnya lagi rendah dari beruk?? Hahahaha ni Kenit nak tunjukla ni...jom tengok!~



Wakakaka! gelak terguling-guling Kenit dibuatnyer! (bukan citer sebenar) Bakper manusia lagi bodo dari beruk?? Tak boleh blah la mamat-mamat dalam video ni. Dok ajuk-ajuk si beruk tu. Dah tu 'cerdik' bebenor yang baju merah putih tu gi bagi senapang kat beruk, haper ko ingat dia tak gheti petik ye?

Ehhhh boleh plak si mamat baju merah yang tepi tu mengajuk ke beruk tu. Siap ajuk acu senapang 'main' tembak-tembak. Haaaa sekali beruk tu tembak betoi-betoi habis berterabuq depa lari! wakakakaka~ 

Tengok tengok jugak, disebalik gelak tawa & kelucuannya, mungkin banyak yang boleh kiter pelajari darinya kan. Video ni berjaya membuktikan bahawa memang manusia itu kadang-kadang boleh jadi bodo dari beruk. Beruk ni lagi terer dari depa, boleh join Rambo ni! 

So, moral of the story....

1) Don't 'act' like a monkey unless you are one.
2) Don't you ever give a weapon to a/any monkey.
3) Monkey is smarter than you, so BEWARE!
4) Don't play with guns/weapons when a monkey is near you. You might get shot!

You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. Kelakar tp mmg bahaya sungguh, senang2 je nyawa boleh melayang... Nice entri. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu kater beruk lagi cerdik dari mereka hehehe (^_^)

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM