Penawar Atau Racun?

Tuesday, March 12, 2013

Assalamualaikum!~

Kecoh 1Malaysia tentang isu menghina anggota pasukan keselamatan yang sedang berjuang di Lahad Datu. Mentang-mentang teknologi cyber makin canggih, semuanya di ujung jari kan! Kalu nak aibkan orang, nak burukkan orang, kitalah heronya. Tapi, kalu disuruh angkat senapang dan pergi berdepan dengan musuh, banyak plak alasan bodoh dan kata cerca yang dikeluarkan. Manusia.......

Kenit ada gak terbaca pasal orang-orang yang terlibat dengan isu menghina ni. Ni pun Kenit jumpa kat FB Pak Jelan...

sumber: fb

First time Kenit baca macam tak caya je! Biar betik......??? Firasat Kenit akaun dia ni kene hack kot?? Tapi, pasai apa plak akaun dia yang kene hack? Ntah la....aperpun, wakil Perhubungan Awam TUDM telah mengambil tindakan dengan mengeluarkan kenyataan media berhubung pembabitan anggota TUDM itu dalam isu menghina anggota pasukan keselamatan di FB miliknya.

Dan, arini pulak Kenit check kat FB sorang lagi yang bergelar cikgu yang juga telah mengeluarkan kenyataan berbaur penghinaan di fb miliknya.

sumber: fb

Kenit tak pasti apakah tindakan yang akan diambil oleh wakil perguruan ke atas cikgu Mohd Lotfi Nor. Adakah semua ini dirancang atau suatu kebetulan? Kenit pun tak tahu.... 


You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM