ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, March 12, 2013

Penawar Atau Racun?

  No comments    
categories: 
Assalamualaikum!~

Kecoh 1Malaysia tentang isu menghina anggota pasukan keselamatan yang sedang berjuang di Lahad Datu. Mentang-mentang teknologi cyber makin canggih, semuanya di ujung jari kan! Kalu nak aibkan orang, nak burukkan orang, kitalah heronya. Tapi, kalu disuruh angkat senapang dan pergi berdepan dengan musuh, banyak plak alasan bodoh dan kata cerca yang dikeluarkan. Manusia.......

Kenit ada gak terbaca pasal orang-orang yang terlibat dengan isu menghina ni. Ni pun Kenit jumpa kat FB Pak Jelan...

sumber: fb

First time Kenit baca macam tak caya je! Biar betik......??? Firasat Kenit akaun dia ni kene hack kot?? Tapi, pasai apa plak akaun dia yang kene hack? Ntah la....aperpun, wakil Perhubungan Awam TUDM telah mengambil tindakan dengan mengeluarkan kenyataan media berhubung pembabitan anggota TUDM itu dalam isu menghina anggota pasukan keselamatan di FB miliknya.

Dan, arini pulak Kenit check kat FB sorang lagi yang bergelar cikgu yang juga telah mengeluarkan kenyataan berbaur penghinaan di fb miliknya.

sumber: fb

Kenit tak pasti apakah tindakan yang akan diambil oleh wakil perguruan ke atas cikgu Mohd Lotfi Nor. Adakah semua ini dirancang atau suatu kebetulan? Kenit pun tak tahu.... 


0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.