Nuffnang : DiGi Prepaid & Iron Man 3.

Monday, May 20, 2013

Assalamualaikum!~

Permulaan yang baik untuk hari Isnin penuh kemendungan hehe.

Tersangat feliks dengan Nuffie. Bila dia duduk sengsorang jadi 'taiko' kat blog ni susah plak nak dapat earning. Ni bila dah di'madu'kan dengan KOMLI kemain lagi dia ligat bagi CPC.

Tak kisahlah feliks ke tak, asalkan orang bagi kita amik la ehehehe.




Alhamdulillah.....

Mungkin Nuffie suka di'madu'kan kot? hehe. Kalau hang pa menerjah ke Nukilan Kenit ni, sudi2lah klik iklan-iklan yang menari di atas, tepi dan bawah blog ni. 

Pastu habaq kat Kenit, boleh Kenit balas kembali budi hang pa. Give and Take ok? (^_^)

Nak tahu lagi story mory pasai Nuffnang? Mai terjah :

You Might Also Like

12 pengomen comel

  1. Assalammualaikum....

    mselim ziarah sini... wah...alhamdulilah...k. jgn lupa mselim3 k.

    mselim3

    pls: mselim3 dapat blogbuster kalu sudi tgk lah video mselim3 mula kempen nie sampai 10 jun 2013.video ada kat antara antikel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam mselim...

      Terima kasih...InsyaAllah Kenit terjah blog mselim pasni (^_^)

      Delete
  2. Nak amik ati awak la tu hehe..xpe orang dah kasi amik je, pasni nia die kasi bebanyak lagi haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandai pujuk si Nuffie ni. Ni yang Kenit nak merajuk lama sikit ni ekekeke (^_^)

      Delete
  3. ok la tue dapat jugak kan walaupun dimadukan..hehehe
    sya sedey tgk earning.. lambat lagi bole cash out..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe takpe...kita sekapal ekekeke. Kenit pun belum boleh cash-out lagi. Ni saja nak test market ekekeke.

      Delete
  4. Assalamualaikum, saya singgah blog ni :) nak klik jugak la iklan kat blog ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam...terima kasih ye (^_^). InsyaAllah sy balas sepantas kilat (^_^)

      Delete
  5. Replies
    1. maner de feymes abg fahmi. Blog picisan yang kenit ni...tidak mengharap kefeymesan. Hanya ingin kongsi ilmu dan berceloteh je hehe (^_^)

      Delete
  6. ena da klik2 di sini..hehe..tanx ye singgah blog kami yg kerdil ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ena (^_^)...insyaAllah Kenit balas terjahan sepantas kilat di blog ena pula ye (^_^).

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM