Rakyat Selangor Dijemput Hadiri Majilis Kesyukuran.

Tuesday, May 07, 2013

Assalamualaikum!~

Semua maklum akan keputusan PRU13 baru2 ini yang menyaksikan kemenangan mudah oleh PR ke atas Negeri Selangor. PR sekali lagi berjaya mempertahankan 44 kerusi DUN dari 56 kerusi DUN yang dipertandingkan.

Oleh itu, Menteri Besarnya, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim menjemput semua rakyat Selangor untuk hadir ke satu majlis kesyukuran pada Khamis malam, 9hb Mei ini bertempat di Dataran Kemerdekaan.
Untuk sebarang info lanjut. anda boleh pergi ke laman web rasmi Negeri Selangor di SINI.

Untuk rekod, dalam PRU12 (2008) PR Selangor berjaya menubuhkan kerajaan baru apabila berjaya memenangi 36 kerusi dari 56 kerusi DUN yang dipertandingkan.

You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. dataran merdeka? kat shah alam ea? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bkn dataran merdeka KL tu. Ni yg kt selangor hehehe

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM