Keuntungan Bulan Julai

Monday, August 19, 2013

Assalamualaikum!~

Lama tak wat kira-kira kan. Asyik kira wet ghayer je hehe. 




Walaupun belum lagi tahap nak cash-out tapi alhamdulillah dan terima kasih korang yang sudi klik. Keuntungan bersih bulan ni Kenit dapat....RM 3.10. Better than last month..alhamdulillah.

Terima kasih korang yang sudi terjah Nukilan Kenit dan klik iklan di sini. Jangan segan silu bagitau Kenit kalau korang dah klik, insyaAllah Kenit akan balas klik korang tu (^_^).

You Might Also Like

20 pengomen comel

  1. alhamdulillah rezeki ^_^
    sikit-sikit lama-lama jadi bukit

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...

      lama lagi kot nak jadi bukit hehe

      Delete
  2. Meh sini kita klik semua hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mekacih huny, nanti kenit klik huny punye lak ye :)

      Delete
  3. Alhamdulillah..semoga bertambah2 rezeki kenit lagi.. meh farah support kenit jugak yer.. ;)

    ReplyDelete
  4. Alhamdullilh..rezki tu..lama2 byakla kn..=D

    ReplyDelete
  5. singgah klik nuffnang kat cni.. klik iklan sy jgk eh? hehe..

    ReplyDelete
  6. he3..sy klik lg untk akak ye =) in shaa Allah nnti pasti naik tu..rekezi masing2 Allah da tentukan..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM