Thursday, October 10, 2013

# Segmens and Giveaways by NK

Cabutan Kedua Pemenang Setahun Jagung Nukilan Kenit Giveaway


Assalamualaikum!~

Nampaknya masih ada pemenang yang masih belum menuntut hadiah top-up dari kenit sehingga semalam (9hb Oktober 2013), setelah diumumkan di SINI pada 7hb Oktober lepas. Maka, dengan itu ada TIGA (3) tempat kosong lagi untuk diisi pemenang bertuah bagi cabutan kedua yang akan dibuat...sekarang! hehehe.

Untuk makluman korang, kenit ada memaklumkan kepada semua pemenang tentang kemenangan mereka di link masing-masing tapi, masih tak tuntut hadiah jugak. So, to be fair kenit akan cabut buat kali kedua dan pilih pemenang lain dari 30 peserta yang layak untuk menang kali kedua(^_^). Suke tak suke tak suka tak? hehehe.






Pemenang top RM5 x 3 pemenang


http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html

http://mommyas.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html


http://lienliedot.blogspot.com/2013/09/setahun-jagung-nukilan-kenit-giveaway.html


Tahniah pada ketiga3 pemenang di atas! (^_^). Kenit akan maklumkan di link anda sebentar lagi, harap tak jadi macam kes2 lepas ye. Details boleh hantar di FB kenit. Kenit beri masa sehingga esok (Jumaat) untuk korang tuntut hadiah top-up, jika tak tuntut jugak kenit cabut lagi....dan cabut lagi....dan cabut lagi! hehehe. Takmo la cabut banyak2 ye hehehe.

Nama:
No. peserta:
Link entri :
Jenis talian prepaid telefon : 
No. handphone : 


So, tahniah again pada yang menang (^_^)

27 comments:

  1. kenit, lien dah pm kat fb. cuba cek ada tak? tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah lien, kenit dah terima di FB. Nantikan topupnye tghari ni ye (^_^)

      Delete
  2. Assalamualaikum kenit. whah taniah buat semua pemenang ya :)

    ReplyDelete
  3. nana pm da kak kat fb,tapi xda maklum balas,xpa..xda rezeki nana,huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila nana pm ye? Demi Allah akak tak dapat msg nana di FB. Akak terima 4 msg je dari 7 yang menang topup.

      Delete
    2. it's ok kak:) anggap je bukan rezeki nana,heee...nana pm atas nama jolo ko..maybe masuk spam or problem lain. xtahu:)

      Delete
    3. owh akak tak jumpa nama tu la nana, hopefully ada rezeki nana lepas ni :). Thanks for joining though :)

      Delete
  4. wahh xnk claim TB tolong claim kan hehehe ;p

    ReplyDelete
  5. tahniah kpd pemenang !
    MG xsempat join..tau tau dah habis ..huhu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe takpe insyaAllah lain kali MG boleh la join ;)

      Delete
  6. Tahniah buat pemenang & syabas buat Kenit diatas penganjuran segmen ni.. semoga terus sukses :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas kata2 bersemangat dari abg khir (^_^)

      Delete
  7. xbernasib baik..tahniah pemenang....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak aida, takpe kalau diaorg gagal tuntut kenit kasi cabut lagi hehe :D

      Delete
  8. Wah.. tak tahu pun ada. Tahniah kepada para pemenang. studioous.blogspot.com.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah, mama menang ... hihihi

    ReplyDelete
  10. wah tahniah buat mereka semua
    rezeki utk diorg kan
    alhamdulillah..makasih bebyk kak utk hadiah topup tu...hikhik
    hepiiiii
    moga akak dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  11. congrats kepada pemenang2

    http://abgdude.com/blog/2013/10/09/makanminum-nasi-kukus-ayam-goreng-berempah

    ReplyDelete
  12. sayangnya...dah menang tapi tak tuntut hadiah. maybe dorang saja join nak memeriahkan contest akak kot.

    ReplyDelete

Apa kata korang?