Macam-macam Pesen!

Tuesday, October 29, 2013


Assalamualaikum!~

Di petang yang ala-ala mendung di satu dua tempat, dan jiwa yang sedikit kacau dan tensi kerana tak dapat antar sampel simpul kasih untuk promosi di tempat keje akak kenit di Sri Damansara pagi tadi, ditambah pulak jalan yang sesak di sana sini, menaikkan lagi tekanan dan suhu udara dalam hati ini  ...... jengggg!

Tapi, akhirnya kepanasan jiwa dapat disejukkan dengan habisnya jualan simpul kasih yang kenit bawak ke opis arini weeeeeee. Thank you to my opismate yang support my small bisnes. Muker aler senyummmmmm (^_^).


Untuk menambahkan senyuman dan awet muda, kenit suka melayan video bebudak ni yang kebanyakan masanya memang boleh membuatkan kenit tersengih sorang2. Kalau sedang berair mata ( tgh menangis) pun boleh tersenyum melihat keletah mereka. 

Most of the videos memang muke Mira yang banyak kuar. Pasal budak ni tak berapa nak malu-malu depan kamera. Macam-macam pesen bebudak ni .... layannnnnnnnnn



Oct 23, 2013 | mari belajar nombor by wanimira on Keek.com



Oct 23, 2013 | kelas memandu by wanimira on Keek.com










Sebekas simpul kasih untuk tujuan promosi asalnya, akhirnya habis dilahap oleh kenit hahaha. Tak perasan dok kunyah kunyah, tetiba tinggal habuk seredak je hehehehe. Sambil blogwalking sambil ngunyah (^_^)


You Might Also Like

20 pengomen comel

  1. comey sungguh mira nie..
    spoting dia.
    joget lambak x tahan tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mek kecik ni memang suker wat lawak hehe. Dia menari ikut suke ati dia je :D

      Delete
  2. kalau budak2 yang macam2 pesen, takpe, ni yang dah tua pon perasan macam muda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. apakah? siapakah? orang yang zayani cakap tu ade tak dalam video2 di atas? hehehe :D

      Delete
  3. aoyyo...tak dapat tengok bidio nie..hadoii...

    ReplyDelete
  4. Hehehe..terhibur dgn dengan ragam mira nie.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh blah ini budak kalau beraksi hehee :D

      Delete
  5. wahh... kemain lagi anak dara ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye mama...kemain lagi budak kicik ni. Naik tocang kalah ibu dia hehehe :D

      Delete
  6. joget lambak versi tak tentu hala..hehe pandai bdk tu joget ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tu joget berterabur namanya. Ntah aning mana yang masuk dengan tak semena2nya dia menari cenggitu :D

      Delete
  7. Replies
    1. macam2 pesen abg khir...ni baru 5% je ni hehehe :D

      Delete
  8. Besar leh masuk AF nih, heheehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. AF???kalau nak kene ikat kat pokok kerengga cuba la hahahaha.

      Delete
  9. bijaknya..

    nak sikit simpulan kasih tu kak

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM