CPUV KE 15 - INTI Cycle 1 Degree Campaign

Friday, November 01, 2013


Assalamualaikum!~

Hari ni mood berblogging agak terbantut sikit dek kerana penat meredah kesesakan di Federal Highway semalam tak ilang lagi. Habis lenguh segala sendi-sendi dan otot-ototku hehe. Kalau hari2 gini, mau kenit pindah balik Kuantan semula ... tak pun mintak balik Melaka je la heeeee.

Mujurlah Nuffie sentiasa berusaha mahu meredakan lelahku ini dan kali ini memang berjaya! muehehe. Barulah mood nak berblogging berbunga bunga kembali ececececeh!~





CPUV kali ni datang dari INTI Cycle 1 Degree Campaign. Dah dua kali kenit dapat iklan dari INTI ni. INTI Rebranding Campaign masih ligat menari-nari di blog kenit alhamdulillah.

Buat makluman para blogger yang budiman, INTI Cycle 1 Degree Campaign ini menawarkan program-program pembelajaran yang menarik. Antaranya :

  • Bachelor of Communication & Media Studies (UOW Programme)
  • BA (Hons) in Mass Communications, in collaboration with University of Hertfordshire, UK
  • Bachelor of Mass Communication (Hons)
  • Diploma in Mass Communication




Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai program-program menarik di atas, bolehlah berkunjung ke lawam web INTI yang telah kenit sertakan linknya di sini, atau boleh klik dimana2 iklan INTI dalam blog kenit ni.

Akibat terlalu excited juga, kenit nak share sedikit kebahagiaan dan kegumbiraan tidak terkata dengan anda semua bahawa tabung kenit telah hampir mencecah ke angka RM50.00 seperti yang tertera di bawah.





Hehehehehehe walaupun ciput je income and 1st time pulak tu dapat sebanyak ni, tapi memang teruja sungguh jantung ni bila menatap kehebatan sokongan dari anda semua yang sudi singgah dan klik iklan kenit setiap kali. Alhamdulillah lagi RM5+ je nak cukupkan jadi RM50 ekekekeke. Excitednye macam dapat RM500+ gitu ekekekeke.

Thanks to Nuffie and to all my blogger friends for this DOUBLE HAPPINESS! Terima kasih kerana sokong penulisan kenit yang berterabur ni, walaupun kadang2 kenit main hentam je nak tulis ape dan mungkin kadang2 korang tak faham pun apa yang kenit taip tapi korang still sudi terjah Nukilan Kenit. Terima kasih korang .... terharu nak nangessss wase! huhu.

Maka, dengan ini sudi2lah klik lagi bolehlah kenit cukupkan RM50 pastu fikir nak simpan ke nak cash-out je terus hehehe. InsyaAllah kenit akan balas klik korang tu. Biasanya kenit check kat Nuffnang je terus senang citer hehe.

p/s: eh terrrrpanjang pulak entri ni hehehe.

You Might Also Like

13 pengomen comel

  1. tahniah kak, kinah tak dapat le huhu

    ReplyDelete
  2. congratulation...alhamdulilah tak lama lagi cukup laa RM50 dah boleh buat 1st cash out...hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. oh nama kenit rupanya hani razhani. sedap nama tu. sikit lagi je nak cash out tu. saya tlg klik nestle k..

    ReplyDelete
  4. wah tahniah..tak lama lagi boleh cashout tu :)
    jempu join segmen nie
    http://blogashalya.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah kenit..akak pun dapat jugak..skit lagi dah boleh cashout tu..hehehe

    ReplyDelete
  6. Wahhh die pun dapat gak.. tahniah kenit. Meh sini akak tolong tambah tabung tu :)

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...nukilan kenit,

    wahh.. x lama lagi boleh cash out... xper mselim3 tolong...k. Apa lagi kekawan tolong lah kekawan kita agar boleh cash out..

    mselim3

    pls: jangan tgk iklan aje... buat apa yg patut k...tolong menolong amalan mulia.

    ReplyDelete
  8. Wah tahniah kenit..murah rezeki.. okey meh farah nk klik2 bg cukup..=D

    ReplyDelete
  9. wahhh..tahniah...btw.. dayat dah follow awak... follow dayat balik tau... dayat still new here :) jauh lagi perjalanan

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak... dh hmpir penuh tabung dh tu...

    ReplyDelete
  11. he3 alhamdulillah kak =) berkat kesabaran pasti meningkat nnti duit nuff 2..mn thu tiba2 bertukar rm500

    ReplyDelete
  12. Tahniah.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM