CPUV KE 19 - Ford MCA Launch (NOV)

Friday, November 15, 2013


Assalamualaikum!~



Alhamdulillah lama jugak CPUV/BE baru tak tubik. Ni baru tubik se (satu) hehe.




Get The Most Outta Life!

The new Ford Fiesta superbly designed from the inside out and jam packed with features using the state-of-the-art technology, it's the perfect complement to life in the fast lane. Our new model also comes with 3 years FREE service & 5 years WARRANTY.
  







Korang nak tahu lebih lanjut pasai wajah baru Ford Fiesta? Bolehlah klik kat link di atas untuk info lanjut. Selamat berklik (^_^)

You Might Also Like

8 pengomen comel

  1. Tahniah Kenit...Rezeki hari jumaat kan..

    ReplyDelete
  2. Ermmm dapat lagi.. ai jeles wokeyyy! Btw tahniah utk kenit

    ReplyDelete
  3. saya jumpa ford kat ats..klik..hehe tahniah cpuv baru..rezeki..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah sama2 rezeki Jumaat buat kita ni kenit...nanti akak klik na...

    ReplyDelete
  5. saya pun dapat yang sama. Tahniah Kak..hehehe

    klik2 iklan akak

    ReplyDelete
  6. Tahniah.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM