CPUV RARE - Xaxis #0150

Tuesday, November 12, 2013


Assalamualaikum!~

Ramai dah yang dapat CPUV pelikss dari Nuffnang ni. Ada yang still on-going ada jugak yang dah credited. Macam kenit .... tettibaaaa! hehe. Tengok kengkawan lain dapat dah, tertanya jugak bila kenit nak dapat pulak hehehe. Entah masa bila dia masuk menyelinap di antara CPUV2 yang dah credited




Xaxis #0150 dapat pada bulan Oktober dan Xaxis Women Channels #012.... masuk pada bulan Ogos sebelumnya. Tau-tau je dapat 7 sen! Alhamdulillah ...  walaupun nampak peliks dan masuk senyap-senyap hehe :D.

You Might Also Like

12 pengomen comel

  1. rezeki tu kak hehe..btw sye pelik la..macam mana org lain boleh dapat CPUV tu?sye tak pernah ada pon haha...

    ReplyDelete
  2. betul tu, ada juga terjumpa masalah ni dekat satu blogger ni..sgt pelik..:)

    ReplyDelete
  3. ingat akak sorang je dapat...rupanya kenit pun ada jugak ye..

    ReplyDelete
  4. shark pn ada dpt..
    dpt jugak ler credit 1sen dgn 3 sen tu.
    ehhe..
    tapi rasanya x dikira kot.

    ReplyDelete
  5. Sama la kita.. tapi kenit dpt lebih sikit.. hehehe =D

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...

    mselim3 dapat jugak... rasa semua blogger ada kot..

    mselim3

    ReplyDelete
  7. aah kan kak..senyap2 je tetibe kredit
    nak bg surprise tu..hikhik..alhamdulillah..rezeki

    ReplyDelete
  8. semua dapat rasanya termasuklah saya.

    ReplyDelete
  9. saya dapat juga kak. 1 sen.hihihi

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM