ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, November 12, 2013

CPUV RARE - Xaxis #0150

  12 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~

Ramai dah yang dapat CPUV pelikss dari Nuffnang ni. Ada yang still on-going ada jugak yang dah credited. Macam kenit .... tettibaaaa! hehe. Tengok kengkawan lain dapat dah, tertanya jugak bila kenit nak dapat pulak hehehe. Entah masa bila dia masuk menyelinap di antara CPUV2 yang dah credited




Xaxis #0150 dapat pada bulan Oktober dan Xaxis Women Channels #012.... masuk pada bulan Ogos sebelumnya. Tau-tau je dapat 7 sen! Alhamdulillah ...  walaupun nampak peliks dan masuk senyap-senyap hehe :D.

12 comments:

  1. rezeki tu kak hehe..btw sye pelik la..macam mana org lain boleh dapat CPUV tu?sye tak pernah ada pon haha...

    ReplyDelete
  2. betul tu, ada juga terjumpa masalah ni dekat satu blogger ni..sgt pelik..:)

    ReplyDelete
  3. ingat akak sorang je dapat...rupanya kenit pun ada jugak ye..

    ReplyDelete
  4. shark pn ada dpt..
    dpt jugak ler credit 1sen dgn 3 sen tu.
    ehhe..
    tapi rasanya x dikira kot.

    ReplyDelete
  5. Sama la kita.. tapi kenit dpt lebih sikit.. hehehe =D

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...

    mselim3 dapat jugak... rasa semua blogger ada kot..

    mselim3

    ReplyDelete
  7. aah kan kak..senyap2 je tetibe kredit
    nak bg surprise tu..hikhik..alhamdulillah..rezeki

    ReplyDelete
  8. semua dapat rasanya termasuklah saya.

    ReplyDelete
  9. saya dapat juga kak. 1 sen.hihihi

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.