Thursday, November 07, 2013

# Pasal Blog

Dah 1000!


Assalamualaikum!~


Hasrat untuk capai target sempena Setahun Jagung Nukilan Kenit akhirnya tercapai jugak, walaupun tersasar 2 bulan hehe. Namun, alhamdulillah akhirnya sampai jugak ke puncak! heeeee.





Yeayyyy dah 1000!! hehe. Tak sangka sebanyak ini yang kenit dah kumpulkan untuk Nukilan Kenit. Tak sangka jugak semangat blogging ni masih tetap membara sehingga ke hari ini hehe. Terima kasih pada kengkawan yang menyokong kenit dari mula kita berkenalan di sini.

Memang ada masanya kenit suka tulis ikut suka hati, jantung dan limpa. Bak kata pujangga, "suke ati kite la... blog kiter!" hehe. Tapi bagi kenit, yang paling menyeronokkan pasal blogging ini ialah bila kita berjaya publish entri kita tu hehehe. Memang payah nak update 2-3 entri sekali dalam sehari, tapi itulah cabaran dalam dunia blogging. Kalau tahap retis tu, lain la citer hehe.

Semoga korang tak jemu menatap wajah kenit dok makan cendoi kat atas tu hehehe (^_^).

23 comments:

  1. Wah dah banyak tue kenit.. tahniah!! Keep it up k.. =D

    ReplyDelete
  2. wahhh dah 1000!!banyak tu..takleh fight gan akk lagi la hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takda lah banyak mana ...baru nak mendaki perlahan2 :D

      Delete
  3. Replies
    1. ade la sikit-sikit sis. Ada gak yang mengarut2 hehe

      Delete
  4. yumida buat auto publish je kak
    tu la..klo xde modal susah gak nak jana ieda nih..hihi
    pe pun bidang blogging ni mmg bez n menyeronokkan
    isi tabung nuffnang sini-sony

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak jana modal tu yang susah sikit tu yumida hehe. Tapi,memang akak setuju blogging ni memang fun fun fun! :D

      Delete
  5. Assalamualaikum.. Tahniah sebab dah berjaya capai 1000 posts.. Bukan senang nak capai tu kalau tak de usaha yang gigih kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam Eraz, terima kasih .... time banyak idea memang senang nak tulis entri, tapi time 'dia' tak datang kene gigihkan jugak la mikiornye hehehe :D

      Delete
  6. tahniah2...harap harap dayat ponn dapat jadi mcm akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dayat. Mudah2an dayat punyer lagi hebat dari akak nanti k :)

      Delete
  7. wah dah banyak tu..hehe lepas 2k pulak ye..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakkkk nak cecah 2k kene tunggu 2nd anniversary plak la tahun depan ekekekeke :D

      Delete
  8. Replies
    1. terima kasih atas sokongan ye dzureen :)

      Delete
  9. wow..banyaknye 1000... seratus pun saya belum lg. haha. bagus rajin update, trafik pon tinggi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jiwa tengah membara semangat tengah kencang, tu yang idea datang bersepah hehe. Trafik takda tinggi mener pun Nur, biasa2 je ikut musim ekekeke.

      Delete
  10. Wah.. tahniah.. alhamdulillah.. bnyk nukilan yg diabadikan tu.. :)

    ReplyDelete
  11. Wahhh banyaknya :o
    Kita tak sampai pun 1000 lagi.
    Tahniah :)

    ReplyDelete
  12. cendol tu jugak yang sedap...tahniah kenit keep it up....!

    ReplyDelete
  13. fae dah nak masuk 2 tahun berblog tapi posts belum reach 1k hehehe

    ReplyDelete
  14. Tahniah Kak..saya lagi 7 post baru nak dpat 700..heheh

    ReplyDelete

Apa kata korang?