Tuesday, November 26, 2013

# Pasal Blog

Dah Register Networked Blogs?


Assalamualaikum!~

Saje gatai tangan hehehe. Sambil dok cari ilham tuk entri baru dok garu kepala yang tak berapa nak gatai, kenit tergerak hati nak register Nukilan Kenit kat NetworkedBlogs. Korang dah register? Biasa kenit tengok rakan blogger publish entri diaorg melalui networked blogs ni.... cam cool jek! hehehe




So now kenit pun dah register networkedblogs, follower baru ada sorang hehehe. Sekali korang sudi nak follow blog kenit, seribu kali kenit tadah tangan terima kehadiran korang.(^_^). Kalau korang belum register lagi blog korang kat Networkedblogs, bolehlah buat sekarang. 

Stepnya sangat mudah! So, register sekarang dan jom follow sesama kita yek! (^_^)

16 comments:

Apa kata korang?