ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, November 26, 2013

Dah Register Networked Blogs?

  16 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~

Saje gatai tangan hehehe. Sambil dok cari ilham tuk entri baru dok garu kepala yang tak berapa nak gatai, kenit tergerak hati nak register Nukilan Kenit kat NetworkedBlogs. Korang dah register? Biasa kenit tengok rakan blogger publish entri diaorg melalui networked blogs ni.... cam cool jek! hehehe




So now kenit pun dah register networkedblogs, follower baru ada sorang hehehe. Sekali korang sudi nak follow blog kenit, seribu kali kenit tadah tangan terima kehadiran korang.(^_^). Kalau korang belum register lagi blog korang kat Networkedblogs, bolehlah buat sekarang. 

Stepnya sangat mudah! So, register sekarang dan jom follow sesama kita yek! (^_^)

16 comments:

  1. belum lagi la hihi..t ada free kita try buat

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. best jugak ni farah, step nak register mudah je (^_^). Cuba la dear

      Delete
  3. Ada tengok, tp x pernah tau huhu.. nnti nk cuba & follow jugalah..

    ReplyDelete
  4. semakin maju la..hehe nanti ika mnyusul join ni.hehe

    ReplyDelete
  5. TQ 4 sharing...dah buat & follow..:)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.