Ephyra Idaman Saya

Wednesday, November 13, 2013


Assalamualaikum!~



Jarang sangat kenit join contest yang melibatkan produk kesihatan macam Ephyra. Kali ni kenit tertarik bebenor la nak join, sebab bukan sebab hadiah-hadiahnya je yang menarik tertarik daboom! tapi kenit nak rasa sendiri 'miracle' Ephyra pada diri kenit.

Kenit mempunyai kulit yang tidak berapa sihat la kan. Masa muda remaja lu bisnes 'minyak muka' kenit memang laku la sampai kuar jerawat menjadi-jadik! hahaha. Bila dah masuk zaman remaja purba ni kureng la sikit jerawatnya, tapi kesan jerawat dan masalah lingkaran gelap bawah mata (maklumla beranak kecik kan!) masih kenit cuba atasi secara berperingkat. 

Jika korang nak lebih lanjut apa itu Ephyra, bolehlah terjah SINI. Dan, kalau korang nak join sama kontes Ephyra ni boleh klik kat banner atas wokeh! 

Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com 

You Might Also Like

5 pengomen comel

  1. gud luck kak..
    shark x masuk ler kot contest nie..
    cam x sesuai lak.
    hehehe

    ReplyDelete
  2. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM