Wednesday, November 13, 2013

# Segmens and Giveaways

Ephyra Idaman Saya


Assalamualaikum!~



Jarang sangat kenit join contest yang melibatkan produk kesihatan macam Ephyra. Kali ni kenit tertarik bebenor la nak join, sebab bukan sebab hadiah-hadiahnya je yang menarik tertarik daboom! tapi kenit nak rasa sendiri 'miracle' Ephyra pada diri kenit.

Kenit mempunyai kulit yang tidak berapa sihat la kan. Masa muda remaja lu bisnes 'minyak muka' kenit memang laku la sampai kuar jerawat menjadi-jadik! hahaha. Bila dah masuk zaman remaja purba ni kureng la sikit jerawatnya, tapi kesan jerawat dan masalah lingkaran gelap bawah mata (maklumla beranak kecik kan!) masih kenit cuba atasi secara berperingkat. 

Jika korang nak lebih lanjut apa itu Ephyra, bolehlah terjah SINI. Dan, kalau korang nak join sama kontes Ephyra ni boleh klik kat banner atas wokeh! 

Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com 

5 comments:

  1. gud luck kak..
    shark x masuk ler kot contest nie..
    cam x sesuai lak.
    hehehe

    ReplyDelete
  2. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

Apa kata korang?