Mini GA: Like Saya Dalam Contest 3B

Tuesday, November 19, 2013

Assalamualaikum



Mini GA ini dianjurkan bertujuan untuk mengumpul Like untuk Baby Zara Soffiya Di dalam Contest Baby Di Facebook.

Syarat syarat Penyertaan yang amat mudah iaitu :-

1-Like Fanpage  di sini >> 3B
2-Like Gambar Baby Zara di sini >> Facebook 
3- Buat Entry Bertajuk "Mini GA: Like Saya Dalam Contest 3B"
4-Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5-Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entry ini


Mini GA ini berlangsung pada 18hb November hingga 12.00pm 24 November.



Pemenang akan dipilih melalui Random.org

Terima kasih


You Might Also Like

8 pengomen comel

  1. Slmt berGA.. Semoga berjaya.. :)

    ReplyDelete
  2. by the way, sy tlg like je.. tpi tak buat entry pun... hehe.. xpe kn.. i support u je lah ea..

    ReplyDelete
  3. http://www.mizisempoi.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete
  4. all d bez kak
    isi tabung nuffnang sini-darlie

    ReplyDelete
  5. salam....ayu dtg dari giveaway yg sama... good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga sempena cuti sekolah.... nanti sudi2kan join ye...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM