Saturday, November 30, 2013

# Segmens and Giveaways

Mommycha 1st Giveaway


Assalamualaikum!~


Cool! menarik GA ni. Memang momen paling bahagia dalam hidup seorang insan bergelar ibu adalah foto yang diabadikan bersama anak-anak. Supaya dah besar nanti, ia menjadi kenangan terindah bagi seorang ibu. Dengan ini, kenit berbesar hati nak join hehe.





Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

 Winners akan dipilih berdasarkan gambar paling MENARIK.  
Entrynye biase-biase pon takpe.



Foto ni kenangan kami ketika bersantai di Teluk Cempedak sekitar tahun 2010, ketika Mira berumur 1 tahun. Bambam sungguh Mira masa ni! sekarang dah bimbim mihmihmih. Semoga foto duet kami menjadi pilihan mihmihmih. Spek itam tu yang mahai tuh! muahahahaha :D ok bai!

12 comments:

  1. Gud luck kenit.. comei aih dua beranak nie.. ;p

    ReplyDelete
  2. hmm, lama tak singgah sini...all the best akak..fighting!

    ReplyDelete
  3. kami takdak anak mmg xboleh join la ni hikhik.. gud luck akak.. :)

    ReplyDelete
  4. salam ahad kenit..
    urmm nak join..tapi takde anak kecik..anyway good luck kenit..:)

    ReplyDelete
  5. good luck kenit :)
    eh nama kenit eh?
    gile cool nama niiiiiii
    hahahaha.
    tq again sebab join.
    mommycha tengah berpelohhh pilih winerrsssss :)
    tata.

    ReplyDelete

Apa kata korang?