ruangiklan
ruangiklan

Saturday, November 30, 2013

Mommycha 1st Giveaway

  12 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~


Cool! menarik GA ni. Memang momen paling bahagia dalam hidup seorang insan bergelar ibu adalah foto yang diabadikan bersama anak-anak. Supaya dah besar nanti, ia menjadi kenangan terindah bagi seorang ibu. Dengan ini, kenit berbesar hati nak join hehe.





Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

 Winners akan dipilih berdasarkan gambar paling MENARIK.  
Entrynye biase-biase pon takpe.



Foto ni kenangan kami ketika bersantai di Teluk Cempedak sekitar tahun 2010, ketika Mira berumur 1 tahun. Bambam sungguh Mira masa ni! sekarang dah bimbim mihmihmih. Semoga foto duet kami menjadi pilihan mihmihmih. Spek itam tu yang mahai tuh! muahahahaha :D ok bai!

12 comments:

  1. Gud luck kenit.. comei aih dua beranak nie.. ;p

    ReplyDelete
  2. hmm, lama tak singgah sini...all the best akak..fighting!

    ReplyDelete
  3. kami takdak anak mmg xboleh join la ni hikhik.. gud luck akak.. :)

    ReplyDelete
  4. salam ahad kenit..
    urmm nak join..tapi takde anak kecik..anyway good luck kenit..:)

    ReplyDelete
  5. good luck kenit :)
    eh nama kenit eh?
    gile cool nama niiiiiii
    hahahaha.
    tq again sebab join.
    mommycha tengah berpelohhh pilih winerrsssss :)
    tata.

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.