Mommycha 1st Giveaway

Saturday, November 30, 2013


Assalamualaikum!~


Cool! menarik GA ni. Memang momen paling bahagia dalam hidup seorang insan bergelar ibu adalah foto yang diabadikan bersama anak-anak. Supaya dah besar nanti, ia menjadi kenangan terindah bagi seorang ibu. Dengan ini, kenit berbesar hati nak join hehe.





Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

 Winners akan dipilih berdasarkan gambar paling MENARIK.  
Entrynye biase-biase pon takpe.



Foto ni kenangan kami ketika bersantai di Teluk Cempedak sekitar tahun 2010, ketika Mira berumur 1 tahun. Bambam sungguh Mira masa ni! sekarang dah bimbim mihmihmih. Semoga foto duet kami menjadi pilihan mihmihmih. Spek itam tu yang mahai tuh! muahahahaha :D ok bai!

You Might Also Like

12 pengomen comel

  1. Gud luck kenit.. comei aih dua beranak nie.. ;p

    ReplyDelete
  2. hmm, lama tak singgah sini...all the best akak..fighting!

    ReplyDelete
  3. kami takdak anak mmg xboleh join la ni hikhik.. gud luck akak.. :)

    ReplyDelete
  4. salam ahad kenit..
    urmm nak join..tapi takde anak kecik..anyway good luck kenit..:)

    ReplyDelete
  5. good luck kenit :)
    eh nama kenit eh?
    gile cool nama niiiiiii
    hahahaha.
    tq again sebab join.
    mommycha tengah berpelohhh pilih winerrsssss :)
    tata.

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM