Peminat Transformers Tegar!

Wednesday, November 13, 2013


Assalamualaikum!~




Pesen gini lebih banyak bukak tv dari bukak buku ... tu yang jadi lagu pelik-pelik tu!

Aku pun minat citer Transformers gak, tapi agak-agak la bila menjawab periksa ponnnnnnnnnnnnn! :p

sumber : fb

You Might Also Like

11 pengomen comel

  1. hahahha addicted with transformer smpi jawapan exam pn jawab about transformer kekeke

    ReplyDelete
  2. sangat peminat tegar transformers ni..

    ReplyDelete
  3. Budak tu sebenarnya bijak.. terlebih bijak hahaa.. :D

    ReplyDelete
  4. kelakar pulak rasa. orang tanya benda lain dia jawab benda lain

    ReplyDelete
  5. haha..comei je jawapan dia
    peminat tegar ni

    ReplyDelete
  6. Haha, kalau macam ni., sekurang-kurangnya bagi pemeriksa senyum sekejap. Relaks selepas tanda kertas yang banyak. haha./

    ReplyDelete
  7. huhu..ingat tu nama2 transformer budak ni..poning ar kepala cikgu die..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM