ruangiklan
ruangiklan

Friday, November 29, 2013

PERADUAN ULANG TAHUN KE 4 BLOG PCB

  8 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~

Fuyoooo! dah 4 tahun ghuppernya PCB bergelar blogger. Ape-ape hal dulu, kenit ucapkan tahniah pada PCB di atas pencapaian beliau. Semoga terus maju dan maju lagi dan maju lagi dan maju lagi! (^_^)



Sebelum ni kenit memerah otak mencipta pantun. La ni nak karang SATU ayat pulak tuk PCB hehe. Panjang akai korang buat GA pesen gini ye hehehe. Kenit cuba la ye ....


Ada seorang mamat tertinggal payung segera memecut kereta kebalnya sambil mendongak ke langit dan kelihatan kilat sabung menyabung seperti tanda nak hujan lalu dengan pantasnya dia menaip sesuatu di blog tanpa disedari dia diekori polis trafik di belakangnya dan terus mengeluarkan saman kerana tak pakai baju ketika memandu.

Saya meminati Entri blog PCB iaitu Chabu, Kucing Kesayangan Saya bertarikh 22 September 2013 kerana Chabu mengingatkan saya dengan Dono, juga kucing kesayangan saya yang telah mati akibat sakit tua. Melihat Chabu membangkitkan kembali memori saya bersama dengannya. Yang tinggal kini hanyalah kesan cakaran Dono di tangan saya. Dono cakar sebab dia marah saya suka geletek dia.


Peraduan ini akan tamat pada 30/11/2013 jam 12 tengah hari.

8 comments:

  1. salam weekand kenit...
    pada empunya blog PCB,hepi anniversary gud luck...
    pada kenit..satu ayat yang cute n gud luck :)

    ReplyDelete
  2. good luck akak :) dono mrh sebab syg tu ^^

    ReplyDelete
  3. dapat x hdiah 3rd winner GA ni dr pcb? :)
    MG dpt no2 tp xdpt nk claim ...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde pun MG. Takde maknanya dia nak review tuk saguhati. Senyap macam tu je....pastu tiada nak update apepun. MG dah dapat duit dah? Kalau belum pi claim cepat.

      Geram tengok perangai orang tak tepati janji ni!! grrr

      Delete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.