PERADUAN ULANG TAHUN KE 4 BLOG PCB

Friday, November 29, 2013


Assalamualaikum!~

Fuyoooo! dah 4 tahun ghuppernya PCB bergelar blogger. Ape-ape hal dulu, kenit ucapkan tahniah pada PCB di atas pencapaian beliau. Semoga terus maju dan maju lagi dan maju lagi dan maju lagi! (^_^)



Sebelum ni kenit memerah otak mencipta pantun. La ni nak karang SATU ayat pulak tuk PCB hehe. Panjang akai korang buat GA pesen gini ye hehehe. Kenit cuba la ye ....


Ada seorang mamat tertinggal payung segera memecut kereta kebalnya sambil mendongak ke langit dan kelihatan kilat sabung menyabung seperti tanda nak hujan lalu dengan pantasnya dia menaip sesuatu di blog tanpa disedari dia diekori polis trafik di belakangnya dan terus mengeluarkan saman kerana tak pakai baju ketika memandu.

Saya meminati Entri blog PCB iaitu Chabu, Kucing Kesayangan Saya bertarikh 22 September 2013 kerana Chabu mengingatkan saya dengan Dono, juga kucing kesayangan saya yang telah mati akibat sakit tua. Melihat Chabu membangkitkan kembali memori saya bersama dengannya. Yang tinggal kini hanyalah kesan cakaran Dono di tangan saya. Dono cakar sebab dia marah saya suka geletek dia.


Peraduan ini akan tamat pada 30/11/2013 jam 12 tengah hari.

You Might Also Like

8 pengomen comel

  1. salam weekand kenit...
    pada empunya blog PCB,hepi anniversary gud luck...
    pada kenit..satu ayat yang cute n gud luck :)

    ReplyDelete
  2. good luck akak :) dono mrh sebab syg tu ^^

    ReplyDelete
  3. dapat x hdiah 3rd winner GA ni dr pcb? :)
    MG dpt no2 tp xdpt nk claim ...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde pun MG. Takde maknanya dia nak review tuk saguhati. Senyap macam tu je....pastu tiada nak update apepun. MG dah dapat duit dah? Kalau belum pi claim cepat.

      Geram tengok perangai orang tak tepati janji ni!! grrr

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM