Tahniah Sayang!

Thursday, November 14, 2013


Asaslamualaikum!~

Dah lama rasanya member dalam family kenit tak amik periksa. Last, time kenit amik UPSR tahun 1995. Result takyah citer ar! hehe. Dan, selepas 18 tahun anak sedara kenit Fatin Natasha Airin pulak amik UPSR pada bulan lepas. 

Atin bukan pesen yang suka mengadap buku di rumah. Itu mamanya yang bagitau kat kenit la hehe. Kat umah, Atin lebih suka tengok channel pasal bola ngan papanya. Jangan tak tahu, anak dara ni peminat bola sepak tanah air tau! 

Dan tadi, mamanya call kenit cakap yang Atin dapat keputusan 4A 1B. Alhamdulillah ... syukur! Cerdik jugak anak sedara Ucu ni macam Ucunya mihmihmih~ 

Tahniah Atin ... ! Ucu sayang Atin! (^_^)

You Might Also Like

6 pengomen comel

  1. hoo, anak sedara kenit dapat 4A..hoho terer tu..ucpkan tahniah pada dia ye..

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Mesti gembira dia sekarang. :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah. can improve lgi in future undertakings :) like pmr, spm..

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah ! Same umo dengan Lia Atin ni :D

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM