ruangiklan
ruangiklan

Thursday, November 14, 2013

Tahniah Sayang!

  6 comments    
categories: 

Asaslamualaikum!~

Dah lama rasanya member dalam family kenit tak amik periksa. Last, time kenit amik UPSR tahun 1995. Result takyah citer ar! hehe. Dan, selepas 18 tahun anak sedara kenit Fatin Natasha Airin pulak amik UPSR pada bulan lepas. 

Atin bukan pesen yang suka mengadap buku di rumah. Itu mamanya yang bagitau kat kenit la hehe. Kat umah, Atin lebih suka tengok channel pasal bola ngan papanya. Jangan tak tahu, anak dara ni peminat bola sepak tanah air tau! 

Dan tadi, mamanya call kenit cakap yang Atin dapat keputusan 4A 1B. Alhamdulillah ... syukur! Cerdik jugak anak sedara Ucu ni macam Ucunya mihmihmih~ 

Tahniah Atin ... ! Ucu sayang Atin! (^_^)

6 comments:

  1. hoo, anak sedara kenit dapat 4A..hoho terer tu..ucpkan tahniah pada dia ye..

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Mesti gembira dia sekarang. :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah. can improve lgi in future undertakings :) like pmr, spm..

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah ! Same umo dengan Lia Atin ni :D

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.