Thursday, November 14, 2013

# Family

Tahniah Sayang!


Asaslamualaikum!~

Dah lama rasanya member dalam family kenit tak amik periksa. Last, time kenit amik UPSR tahun 1995. Result takyah citer ar! hehe. Dan, selepas 18 tahun anak sedara kenit Fatin Natasha Airin pulak amik UPSR pada bulan lepas. 

Atin bukan pesen yang suka mengadap buku di rumah. Itu mamanya yang bagitau kat kenit la hehe. Kat umah, Atin lebih suka tengok channel pasal bola ngan papanya. Jangan tak tahu, anak dara ni peminat bola sepak tanah air tau! 

Dan tadi, mamanya call kenit cakap yang Atin dapat keputusan 4A 1B. Alhamdulillah ... syukur! Cerdik jugak anak sedara Ucu ni macam Ucunya mihmihmih~ 

Tahniah Atin ... ! Ucu sayang Atin! (^_^)

6 comments:

  1. hoo, anak sedara kenit dapat 4A..hoho terer tu..ucpkan tahniah pada dia ye..

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Mesti gembira dia sekarang. :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah. can improve lgi in future undertakings :) like pmr, spm..

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah ! Same umo dengan Lia Atin ni :D

    ReplyDelete

Apa kata korang?