Tak Boleh Komen Pulak Dahhhhhh!

Thursday, November 21, 2013


Assalamualaikum!~

Aiseymennnnn! ini boleh bikin mood spoil tau dak. Tengah sesedap mengomen entri orang, tetiba kuar 'You have created the maximum number of comments for today, please try again tomorrow'.

Lebih kat 150+ entri yang kenit sempat tinggalkan komen pagi tadi. Yang selebihnya tak boleh lepas! Banyak lagi nak balas lagi ni, tetiba jadi cam ni pulak.....




Memula ingat typical error ke ape. Try komen kat entri orang lain pun jadi cam ni jugak. Haihhh ... esok baru boleh komen ... kebejatan apakah ini??? Bikin kacau saja!

Maaflah pada korang yang kenit tak sempat tinggalkan komen. Kenit dah try banyak kali, tapi kuar benda ni jugak. Namun begitu, janganlah bersedih hati kerna kenit tak lupa untuk klik ads kat blog korang. Kenit saja yang bersedih hati sebab takleh komen hehehe.

Ada sapa2 boleh bagitau had mengomen ni memang ada limitation ke? Atau kita boleh setting sendiri untuk jadikannya unlimited? Tulun la bagitau camner cara nak jadikan komen tu unlimited? (jika ada). 

Buat masa ni, kenit hanya boleh klik-klik je la nampaknya. Walaupun tiada kata untuk berbicara, tetapi jari jemari runcing ini akan terus meluahkan rasa! Hah .... madah jiwang hanya sebab tak boleh komen hahaha.


Sabo je la T_______________________T


p/s: sat ... sat! kenit baru try komen kat Disqus boleh pulak?? kat blogspot pasaipa tak boleh??

You Might Also Like

15 pengomen comel

  1. trima kasih sis sudi singah blog kita yang tak seberapa tu :D..kena try esok plak tu sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis tengah cuba-cuba lagi jugak ni...mane la tau kot2 boleh komen lagi kot hehe.

      Delete
  2. sebab kenit terlebih rajin kot hari nie...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terlebih rajin tu satu hal hehe. Ni sebab nak balas komen-komen yang selama ni kenit tak sempat nak balas. Kesian kengkawan... jangan marah kenit ye hehe

      Delete
  3. komen kat blog saya guna disqus komen.......tak tahu ler kenapa blogspot tak boleh tadi komen kat blog PCL pun tak boleh komen guna blogspot....mogok kot....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sis, pastu tadi kenit tru komen kat blogspot sorang kawan ...boleh pulak! aishhh main2 ke ape diaorg ni? hehe. Takpe la, yang mana kenit boleh komen kenit komen la dulu.

      Delete
  4. Oh.. ada juga quota mcm tu eh.. baru tau ni.. X pe semoga terus bersemangat berblogging. All the best.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. semangat tu masih ada abg khir, cuma jiwa kacau sikit tak boleh nak komen entri kengkawan hehe. InsyaAllah .... kenit gambate! :D

      Delete
  5. Replies
    1. tak pasti la pulak tu dik, ada blogspot yang akak boleh komen ada yang tak boleh. Main cak cak kot diaorg ni :D

      Delete
  6. Mmg de limit ek... Xpnh plak dpt mcm ni.. Owh.. Agknya cookies byk dh la tu.. Lpas clean n clear ok lah tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sis, setahu kenit takda limit kot tapi tetiba kuar cenggini .... peliks jugak kan hehe :D

      Delete
  7. yumida pernah kena aritu kak
    masa nak maklumkan semua peserta ga
    tetibe keluar komen mcm ni
    mmg frust giler, kemain lg semnagat nk jejak rakan
    xsyok la kan bg2 limit mcm ni, kasi unlimited je

    ReplyDelete
  8. tolong saya budak baru berlajar.blog saya pun member tak boleh nak komen macam mana ni? cari kat setting pun tak jumpa.www.mohdfauzims69.blogspotcom

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh komen jugak? ada kuar apa-apa notis tak?

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM