Sunday, February 09, 2014

# Denaihati.Com # Sepetang Bersama Blogger 2014

Aku Dah Terjebak!


Assalamualaikum!



Sedang berkira-kira sebenarnya, tapi hati ni teringin bebenor nak merasai pengalaman baru ni. Bila lagi aku mahu ke depan kalau bukan sekarang hehe.  Kelam kabut bila tengok status dari Denaihati ni malam tadi. Dah tak banyak tempat lagi!


Cepat-cepat aku kenen Pak Jelan minta kebenaran untuk hadirkan diri pada tarikh yang diingin. Alhamdulillah, Pak Jelan bagi greenlight seterang-terangnya haha. Apa lagi, bergegas aku ke atm malam tadi jugak!





Alhamdulillah, pendaftaran aku diterima. Ni 1st time aku gi perjumpaan dengan orang-orang yang aku tak berapa familiar, tapi terujanya tu pasti ada pasal kita sama-sama blogger kan kan kan kan? InsyaAllah, kalau takda aral melintang kita jumpa di sana ye kengkawan! (^_^). 

Anyway, jemput-jemputla terjah ke {SINI} ye, baru je malam tadi join jugak ni hehe.

Sebelum tu nak bagitau, aku ni memang pemalu penyenyap tapi penyenyum hahaha. Tapi insyaAllah bukan penyombong :D. Sapa lagi yang akan pergi nanti yek? (^_^) 




11 comments:

  1. Wahh bestnyaa bestnyaaa .. Comfirm best kan dapat jumpa blogger2 lain

    ReplyDelete
  2. wah beznye..nanti share la gambar kemeriahan nanti kak..sure gempak

    ReplyDelete
  3. nanti share lah.. pengalaman yg sgt berharga nie..

    ReplyDelete
  4. bestnye..teringat nak pergi tapi jauh..

    ReplyDelete
  5. See you there Kak..tak sabar pulak haihh

    ReplyDelete
  6. Saya pun pergi.. in shaa Allah.. dpt jumpa dgn ramai blogger merapatkan ukhwah.. :)

    ReplyDelete
  7. Untunglah suami benarkan... Mga jad pengalaman baru bg dunia blogger..

    ReplyDelete

Apa kata korang?