Cash Out Jugakla!

Friday, February 28, 2014


Assalamualaikum!

Tak bisa lagi ku menahan 'gelora'. Setelah hampir 2 tahun aku menyimpannya walaupun tak selebat orang lain punya income, tapi alhamdulillah inilah rezeki dari berblogging buat aku untuk pertama kalinya! weeeeee :D





Agak mengecewakan bila CPUV tak berapa nak 'lekat' sejak kebelakangan ni. Bulan lepas 1 CPUV je yang lekat! Takpela, blog picisan beginilah agaknye ye, kadang-kadang dipandang kadang-kadang ditendang hehehe. Apapun, terima kasih pada Nuffnang dan sponsor yang beri kepercayaan meletakkan iklan mereka di blog Nukilan Kenit ni. 




Sebelum tu, terima kasih jugak pada rakan-rakan blogger yang tak putus-putus berkunjung ke blog picisan kenit ni. Harap korang suka la baca apa yang kenit kongsikan yek. Terima kasih atas support dan keikhlasan korang untuk klik iklan2 yang menari-nari di blog ni. Makin seronok rasanya berblogging ni bukan saja sebab income yang kita dapat dengannya, tapi dengan berblogging ni jugakla kenit lebih mudah berkawan dengan sesiapa saja. Kalau nak ikutkan di luar, memang kenit pemaluuuuuuuuuuu :D



You Might Also Like

8 pengomen comel

  1. Hye! Jemput join Giveaway ini!
    Terdapat banyak hadiah yang menarik untuk dimenangi!
    http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Belum lagi nk cash out.. Tggu lebat sikit.. Hehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki... semoga terus berjaya ye.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  4. hihi, takpe, sikit-sikit simpan lama-lama membukit, syukur dah tu, mama pun seketol jugak cpuv melekat...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki kenit.. meh frh top up blk bagi penuh.. ;)

    ReplyDelete
  6. Tahniah..moga dimurahkan rezeki selalu..

    ReplyDelete
  7. ada wechat? add saya stevemaco, mari kongsi cara untuk dapat lebih banyak rezeki, aku ada beberapa plan yang boleh tambah rezeki lebih banyak tanpa risiko.... ^^

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM