Funny Signs!!

Sunday, February 23, 2014


Assalamualaikum!~

Most of the sign board are made for safety & awareness purposes. But, some of them are made just to make you smile..or laugh if you think it's funny! LOL. From restaurants, road signs to private properties these sign boards are one of the kind! Funny kind LOL.

Check this out yo!

















They might funny, ridiculous, crazy sign boards but they make sense! don't you think? hehe. Happy weekend everyone!!(^_^)

source : yahoo.com

You Might Also Like

6 pengomen comel

  1. Hahaa.. signboard skodeng yg tak tahan tu ekekeke.. slmt berhujung minggu semoga kenit sekeluarga ceria selalu.. :D

    ReplyDelete
  2. macam2 la signboard yang ada kan?
    terhibur jugak baca signboard yang lawak macam ni.. hehehe

    ReplyDelete
  3. banyak signboard yang kita kurang faham...selalu di luar negara.....

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM