Jom LIKE Nukilan Kenit? (^_^)

Tuesday, February 25, 2014


Assalamualaikum!

Alhamdulillah ... ada juga benda yang nak dikongsikan bersama korang hari ni hahaha. Lega rasanya dah ada halaman rasmi sendiri untuk blog kesayangan hamba ni. Takdala timbul perasaan bersalah nak share entri blog sendiri banyak-banyak pasni hehe. 

Sebelum ni, kenit jarang sangat nak kongsi entri blog di personal FB, sebab takut nanti ada yang tak senang mata nak membaca atau rasa entri kenit ni menyemakkan timeline diaorg je! huhu. Takpe, this time kenit dah ada official page sendiri, takdela rasa bersalah sangat pasni hehe.




Kenit baru je buat page ni pagi tadi hehe. Harap sudilah kiranya korang LIKE dan bertandang ke wall kenit. Kat situ, kenit akan lebih selesa berkongsi artikel dan info mengenai apa saja yang kenit inginkan. InsyaAllah, ia akan memudahkan urusan blogging kenit nanti.

Happy happy happy!! (^_^)


You Might Also Like

30 pengomen comel

  1. Assalammualaikum..nukilan kenit,

    visit dan likes kenit..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam mselim, wah tak sangka sepantas ini respon mselim. Alhamdulillah terima kasih :)

      Delete
  2. Dah like pagenya :)

    http://nurinafarhana.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. biarlah saya orang pertama yang like....chaiyok kenit....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas sokonganmu kak sukma. Love you ketat2 hehe :D

      Delete
  4. Replies
    1. w'salam cik itah, terima kasih sekalung budi atas keikhlasan :)

      Delete
  5. dah like dah untuk kenit, I support you!!! Always!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear, i know we always support each other! Love you babe :)

      Delete
  6. yumida dah like...
    selamat ping entry di page

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yumida atas sokongan. Love you :D

      Delete
  7. Replies
    1. Terima kasih atas sokongan abg khai :)

      Delete
  8. dah like... smoga terus suksess..

    ReplyDelete
  9. Kenit, Huda dah like page Kenit.

    Jangan lupe like https://www.facebook.com/VitaminCantikPaka

    dan follow http://vitaminboutique.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. wah,, tahniah dah ada fb page sendiri.. keep blogging dear =)

    http://cartiecacloset.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan.. im ur followers #808

    ReplyDelete
  12. betul .. segan nak share kat personal blog...

    ReplyDelete
  13. Tahniah kenit dah ada fan page sendiri.. farah pn asingkan fb personal ngn fan page pnya..I is maluuuuu...hehehe

    ReplyDelete
  14. x dapat nak like sebab x appear pun kat screen.. huhuhu

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM