ruangiklan
ruangiklan

Saturday, February 08, 2014

Yang Ni Memang Cute!

  5 comments    
categories: 

Assalamualaikum!



GA ni paling awal habis, tapi hadiahnya jugalah yang paling awal sampai ke mejaku petang semalam hehe. Good job dear dan terima kasih atas hadiah yang super cute ni! hehe. 




Kini, Samsung Galaxy Advance aku dah pun 'berkasut' hehe. I like la cute-cute camni hehehe. Thanks again pada sponsor untuk GA di {SINI}. Alhamdulillah, menang benda cute ni hehe.



Yeay!! My Samsung dah ready nak gi 'jenjalan'! wahahahaha. Rasa macam 'hidup' je handphone aku ni huhu.


5 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.