Yang Ni Memang Cute!

Saturday, February 08, 2014


Assalamualaikum!



GA ni paling awal habis, tapi hadiahnya jugalah yang paling awal sampai ke mejaku petang semalam hehe. Good job dear dan terima kasih atas hadiah yang super cute ni! hehe. 




Kini, Samsung Galaxy Advance aku dah pun 'berkasut' hehe. I like la cute-cute camni hehehe. Thanks again pada sponsor untuk GA di {SINI}. Alhamdulillah, menang benda cute ni hehe.



Yeay!! My Samsung dah ready nak gi 'jenjalan'! wahahahaha. Rasa macam 'hidup' je handphone aku ni huhu.


You Might Also Like

5 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM