Saturday, February 08, 2014

# Menang Kontes

Yang Ni Memang Cute!


Assalamualaikum!



GA ni paling awal habis, tapi hadiahnya jugalah yang paling awal sampai ke mejaku petang semalam hehe. Good job dear dan terima kasih atas hadiah yang super cute ni! hehe. 




Kini, Samsung Galaxy Advance aku dah pun 'berkasut' hehe. I like la cute-cute camni hehehe. Thanks again pada sponsor untuk GA di {SINI}. Alhamdulillah, menang benda cute ni hehe.



Yeay!! My Samsung dah ready nak gi 'jenjalan'! wahahahaha. Rasa macam 'hidup' je handphone aku ni huhu.


5 comments:

Apa kata korang?