Beromen Sampai Terberanak?!

Monday, March 17, 2014


Assalamualaikum!



Dalam banyak-banyak keyword yang kenit jumpa, yang ini paling sadis dan kejam! Selain tips dan petua senang bersalin serta petua senang meneran beranak kenit yang dikongsikan di blog ini, tak pernah lagi terlintas di hati nak kongsi pengalaman yang satu ni T___T. Sebabnya, ia tak pernah dibuat orang apatah lagi tak dirasai sendiri oleh diri ini muahahaha! #pray4MH370

Sungguh di luar kotak imaginasi mereka ini! Mohon ye, jaga batas-batas pemikiran tu jangan sampai memikir benda yang melampau ke-bengong-annnya kerana yang dicari memang takda disini. #pray4MH370

*Tersedak minum Ephyra tadi, mujur tak termuntah T___T*

#pray4MH370

You Might Also Like

15 pengomen comel

  1. uittt...ngerinya keyword tu kenit...

    ReplyDelete
  2. haha, mengarut-ngarut dorang search ni.... hahah

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kenit. adehh ada gak orang cari keyword camtu.. hihihi singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  4. Nak buat tajuk pun kena la berpada-pada.. haish.. cari kat google ke?

    ReplyDelete
  5. hahaha sampai ke situ plak ya kak...adehh macam2

    ReplyDelete
  6. sapa la yang duk cari tu..malu baca..huhu

    ReplyDelete
  7. Huh.. ganasnya hahaa... mcm2.. :D

    ReplyDelete
  8. hehe...kt blog akak keyword paling popular-novel lucah..

    salam kenal ..follow sini

    ReplyDelete
  9. kahkahkah..
    sapo punya keje ler nie,,
    aduiyai..

    ReplyDelete
  10. Isshhh....sapa ler yg search keyword nie...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM