ruangiklan
ruangiklan

Monday, March 17, 2014

Beromen Sampai Terberanak?!


Assalamualaikum!



Dalam banyak-banyak keyword yang kenit jumpa, yang ini paling sadis dan kejam! Selain tips dan petua senang bersalin serta petua senang meneran beranak kenit yang dikongsikan di blog ini, tak pernah lagi terlintas di hati nak kongsi pengalaman yang satu ni T___T. Sebabnya, ia tak pernah dibuat orang apatah lagi tak dirasai sendiri oleh diri ini muahahaha! #pray4MH370

Sungguh di luar kotak imaginasi mereka ini! Mohon ye, jaga batas-batas pemikiran tu jangan sampai memikir benda yang melampau ke-bengong-annnya kerana yang dicari memang takda disini. #pray4MH370

*Tersedak minum Ephyra tadi, mujur tak termuntah T___T*

#pray4MH370

15 comments:

  1. uittt...ngerinya keyword tu kenit...

    ReplyDelete
  2. haha, mengarut-ngarut dorang search ni.... hahah

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kenit. adehh ada gak orang cari keyword camtu.. hihihi singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  4. Nak buat tajuk pun kena la berpada-pada.. haish.. cari kat google ke?

    ReplyDelete
  5. hahaha sampai ke situ plak ya kak...adehh macam2

    ReplyDelete
  6. sapa la yang duk cari tu..malu baca..huhu

    ReplyDelete
  7. Huh.. ganasnya hahaa... mcm2.. :D

    ReplyDelete
  8. hehe...kt blog akak keyword paling popular-novel lucah..

    salam kenal ..follow sini

    ReplyDelete
  9. kahkahkah..
    sapo punya keje ler nie,,
    aduiyai..

    ReplyDelete
  10. Isshhh....sapa ler yg search keyword nie...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.