Thursday, March 06, 2014

# Geniee SSP # Pasal Blog

Dilamar Geniee SSP


Assalamualaikum!

Tak perasan bila masanya kenit dapat emel dari Geniee SSP ni. Tau-tau dia emel kali kedua dan pelawa kenit untuk letakkan iklan mereka di blog ini. 




Ape-ape hal kita selidik dulu benda ni. Mujurla ada tempat untuk kenit rujuk tentang perkara ni. Terima kasih pada blogger Muja dan Bro Titan yang mengongsikan info pasal Genie SSP. Barulah kenit faham .... walaupun sikit-sikit heeeeee.



Then, kenit buat apa yang disuruh. Walaupun statistik blog kenit tidak menunjukkan anjakan paradigma yang sesuai dengan kehendak, tapi mereka approve jugak! 




Ingatkan diaorg terlupa tentang kenit hehe tapi akhirnya lepas sebulan baru lah tag iklan diaorg sampai dan sedia untuk diletakkan di blog kenit. So, kalau korang tengok iklan2 yang ada double tu, atasnya adalah dari Genie SSP. 

Kita tengok sapa boleh jana lagi banyak duit untuk kenit kali ni hehehe.



16 comments:

  1. Ohh.. saya pun ada terima juga, tp bila tengok syarat jumlah viewer mcm berat je.. saya biar kan je. Itulah bila tak tahu & reti bertanya, pasti sesat jalan kan hehee.. Thanks sharing info kenit.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. UV & PV kenit kalau nak dibandingkan dengan abg khir punya, menang lagi banyak abg khir punya hehe. Blog picisan macam Nukilan Kenit ni tak sampai pun 1000 PVnya, tapi dah diaorg yang 'melamar' kenit, bagi je la apa yang ada. Untung sabut untung, untung batu tenggelam hehehe :D

      Delete
  2. Alhamdulillah rezeki kenit, I am happy for you dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you dear, i know you are the best supporter (^_^)

      Delete
  3. akak dah pun sign up dengan geniee tahun lepas..dan rasanya ok la kot..

    ReplyDelete
  4. bertambahla lagi income kenit lepas nie.. tahniah.. >_<

    ReplyDelete
  5. lebatlah masyuk....insyaallah...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. semoga bertambah rezeki kenit..=D

    ReplyDelete

Apa kata korang?