GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Artikel Pilihan

Saturday, March 29, 2014


Assalamualaikum!


Tahniah Prince of Noob a.k.a Noob di atas kejayaan menghasilkan entri ke 1000! Ni 1st time kot kenit join GA by Noob, so here we go! (^_^). Tak tahu nak letak entri apa sebenarnya, harap pengalaman rumah dipecah masuk ini menjadi pengajaran kepada korang.

GengTi Pecah Masuk Rumah Tumpas.

KUALA LUMPUR - Sepasang suami isteri telah berjaya menumpaskan geng pecah rumah yang dikenali dengan gelaran GengTi di rumah mereka pada waktu subuh tadi. GengTi tersebut yang telah 'mengganas' sejak 2 minggu yang lalu dipercayai masuk dari celah kipas sedut angin di dapur rumah pasangan berkenaan.....

Untuk baca artikel penuh, sila terjah SINI

Artikel ni ditulis mengikut pengalaman penulis sendiri, takkan ada setanding dengannya hehe.


Kontes berlangsung sehingga 5 April 2014. 
Pada yang belum join, moh join sekarang!



You Might Also Like

5 pengomen comel

  1. haha.. beria ingat kes rompakan betul.
    tapi best penceritaan sempoi dan kelakar

    ReplyDelete
  2. takut rasanya bila fikir pasal pecah2 rumah ni. "siang2 hari bekerja buat rumah.. malam2 hari dia kerje pecah rumah" owh teringat lagu senario.. hehehe.. good luck ye!

    moh baca artikel saya juga
    http://masyghulonline.blogspot.com/2014/02/giveaway-contest-gila-buasir-otak.html

    -admin-

    ReplyDelete
  3. kalau tak silap husna ada baca artikel ni dulu.. pasal cik tikus kan?? hahaha..

    singgah sini dr rumah tuan penganjur contest..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/04/giveaway-contest-gila-buasir-otak.html
    goodluck!!

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM