Tuesday, March 18, 2014

# Denaihati.Com # Gajet

Rezeki Moto G


Assalamualaikum!


Dari start guna handphone, hanya dua brand saja yang menjadi pilihan kenit. Bermula dengan Nokia, kemudiannya Samsung. Teringat pulak kenangan zaman revolusi smartphone kenit dulu hehe. Kenit bukan kaki gajet, dan tak berapa berahi nak tukar gajet mengikut trend. Dapat merasa guna smartphone ni pun dah seribu kali rahmat kan hehe. #pray4MH370


tetiba muka jadi sweet gitu kan hahaha :p

Tapi, tahun ini kenit dimurahkan rezeki untuk mencuba benda baru yang tak pernah kenit terfikir akan memilikinya. Alhamdulillah rezeki menang cabutan bertuah di majlis SBB2014 hari tu, kenit membawa pulang smartphone jenama Motorola iaitu Moto G#pray4MH370



Sebenarnya, ciri-ciri yang ada pada smartphone Motorola Moto G ni tak banyak beza ngan smartphone yang lain. Penggunaan aplikasinya mudah, memula tu tengok ikon kat menu tu macam ikon kat dalam pc table budak-budak hehe. Tapi, lepas kita update dan register nama dan email kita, baru ikon kat menu tu beransur tukar jadi yang sepatutnya.



Setakat ni, kenit tak upload apa-apa games sebab memang niat kenit nak jadikan Moto G ni 'bebas' dari segala jenis online game. Kalau tak, konpom dua orang budak kenit tu 'balun' handphone kenit ni. Ni pun, diaorg dah pandai godek-godek aplikasi yang ada dalam Moto G ni. Kalau tengok gambar-gambar yang diaorg ambil, boleh tepuk dahi dibuatnya hehe. Kalau bab tu memang diaorg expert tak payah diajar!! #pray4MH370

Penangan Moto G

ANAK SATU JANTINA

AKU DAN SI KEBAL BIRU

KEK CANTIK TAPI ....

BIRTHDAY GIRLS DI HARI METEOROLOGI SEDUNIA


JALAN-JALAN NGAN WAN

YANG PALING DIRINDUI ...

Terima kasih sekalung budi pada Denaihati.com dan sponsor Motorola Moto G iaitu mindaaktif.com. Jauh sekali nak letak high-expectation untuk menang apa-apa cabutan bertuah hari tu, sebab datang pun 1st time dan just nak merasai suasana duduk bersama komuniti blogger yang aktif ni. Tapi, alhamdulillah rezeki hehe (^_^)


#pray4MH370


14 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki kenit...Farah tumpang happy untuk kenit...

    ReplyDelete
  2. alhamduillah...rezeki tu kenit...cantik..

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat handphone baru...lama2 nanti terer la tu..:)

    ReplyDelete
  4. mmg terbaek kak motoG tue...
    mmg bertuah akak dapat :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum kenit. alhamdullilah. murah rezeki.. bestnya ~~~

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah rezeki... bleh berblog mobile pas ni...hhhee

    ReplyDelete
  7. wah..rezeki dapat henfon..budak-budak zaman sekarang ni memang reti nak godek gajet. macam anak IbuNoey, asyik nak henfon je sebab nak main game.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. tahniah kenit.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki buat kenit sekeluarga ye.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah dapat hf free kan kak..

    ReplyDelete
  10. Musti mau belajar cara-cara nak unistall game/apps, kalau tidak bertambah-tambah la games dalam smartphone tu :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah kenit...langkah kanan ke sana...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. Rezeki dikongsi bersama kluarga...

    ReplyDelete

Apa kata korang?