ruangiklan
ruangiklan

Friday, March 21, 2014

Senang Je Ni!

  5 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!

Ade je korang nak mengusik kenit kan hehe. Takpelah, at least kenit ada 'bahan' nak update pasal Nuffnang ni haha. Nak update pasal CPUV/BE dah tak da hati dah walaupun ada 3 BE la ni yang 'on-going' kat blog kenit. Bukan taknak update, tapi nantilahhhhhh! #pray4MH370



Satu soalan yang bagus! Amboiii mentang-mentang kenit ter-mengalami insiden {INI} minggu lepas, korang bantai tanya soalan stendet one ye hehe. So, nak tahu tak apa jawapannya murid-murid? ekekeke. #pray4MH370

Sekali baca je soklan ni, kenit dah tahu jawapannya! kacang tanah je niiiii!. Tapi, untuk menguatkan lagi hujah kenit, maka kenit search kat google dan tengok sapa dapat No.1!!!! #pray4MH370

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



Haaaaa tudiaaa! haha. Ternyata tepat jawapan kenit tadi! Semut adalah haiwan yang mendominasi segala jenis populasi di dunia ini hehe. Semut merupakan antara haiwan yang hidup lebih awal, sejak zaman Nabi dah ada dah. Ingat lagi tak kisah Nabi s.a.w bersama Abu Bakr r.a yang bersembunyi di dalam Gua Tsur? Dan, bagaimana semut-semut ini membantu menyelamatkan baginda s.a.w dan Abu Bakr r.a? Sila cari infonya sendiri ye hehe. #pray4MH370

Tak tahu la tukang bertanya ni sungguh2 nak cari info pasal ni atau saje memain, tapi kenit takda kongsi info pasal tu. Tapiiiiii! kenit ada kongsikan info tentang 'Haiwan Ini Yang Paling Banyak Bulu Di Dunia'!! Hahahaha korang boleh terjah entri tu, memang banyak sungguh vuluvuluvuluvuluvuluvuluvuluvulu dia! bahahaha :p #pray4MH370

#pray4MH370


5 comments:

  1. senyum lebar baca n3 ni..hihi..:)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kenit. hahaha ada jawapannya. hihi selamat pagi, singgah sambil menabung sini~~~

    ReplyDelete
  3. Mmg semutlah.. Sbb g ceruk mana pun mst de semut... Dr hutan hgga ke bndar... Mst de semut cuma lain spesis...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.