ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, March 12, 2014

Suami Cemburu Kerana #SBB2014


Assalamualaikum!

Nak kata pergi tak minta izin, awal-awal dah minta izin dah. Nak kata tak restu, duit pendaftaran #SBB2014 aritu dialah yang sumbangkan. Nak kata tak sokong, dia jugalah yang menghantarku ke Saloma Bistro awal pagi aritu. #pray4MH370



Tiada apa-apa yang berbeza haritu. Asal niat nak pakai blouse dan seluar slack aje, tapi bila ternampak cardigan bersangkut elok kat dalam almari, why not aku try maxi ngan cardigan ni, nak tak? hehe. #pray4MH370

Tiada solekan khusus melainkan bedak Johnson&Johnson warna pink tu aku tepekkan ke muka. Sekadar dapat menutup bekas-bekas jerawat tegar kira dah bersyukur sangat dah tu muahahaha. #pray4MH370

Ok ok back to the topic....

Pasaipa abg cemburu?? .......

Pasai ni?? 
v
v
v
v
v

"Bang, tengok ni heeeeee :D"
menunjukkan sesuatu sambil tersengih-sengih di tepi suami.



Abg senyum menampakkan barisan giginya yang belum digosok lagi 
bahahaha!

"Heeeeeee tengok la ni bang, kawan cakap hani muda aritu heeeeee"

"Dah mula la dah tu, dah mula la dah tu"


Mengapa la si suami sangat sukar menzahirkan kebenaran itu? ekekeke :D

#pray4MH370



34 comments:

  1. hehehe...cemburu tanda sayang...^_^

    ReplyDelete
  2. ha ha ha, cemburu tandanya sayang tapi jangan sampai cemburu terlebih... baru sempat update lepas siap watermark gambar yang ada....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau sayang haruslah puji isteri tu muda kan? ekekeke :D

      Delete
  3. Assalamualaikum kenit. selamat pagi... hehehe. biasalah ego kan.. sheila singgah dan menabung nuff sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam sheila...

      benda tu memang susah nak dibuang kan :)

      Delete
  4. eh..
    akak ada atas pentas?
    time mn tu kak..
    shark x perasan pulak :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. time penyampaian hadiah cabutan bertuah oleh Pn. Rozita tu shark. Shark ade juga ke kat sana? Ish!! melepas nak jumpa :)

      Delete
  5. wah2..heee....awet muda gitu ye sis...bestnya tgk entry2 rakan blogger g sbb^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. awet muda?? haha takde la sangat mudanya nana. Pendek kata #SBB2014 berjaya kali ni! (^_^)

      Delete
  6. ehehe memang akak nmpk muda lya tgk dari gambar

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu dalam gambar dik, cer tengok in-person terserlah mata panda dan muka sembap dek kerana tak cukup tidonya hehehe :D

      Delete
  7. assalamualaikum kak.. :)

    alahai..kelakar je en.suami akk tu..hihi

    ReplyDelete
  8. .. ajak suami kenit buat blog dan daftar sekali join event mana2 pon pergi sesama.. ; blog x update pon takper janji jd blogger jugak kan..baru dia faham situasi dan keadaan macam mana nak jeleskan tu..by the way perasaan jeles tu harus ada ..bagaimana nak tunjuk itu bergantung kpd individu.

    pesanan kpd suami2 termasuk sy juga ; jangan menjadi dayus oleh kejahilan kita sbg org muslim berkenaan batas2 pergaulan. wallhu'alam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ni bunyi serius sangat ni PCL, suami kenit cemburu bukan sebab tu tapi sebab kenit tampak 'muda' dari dia tu haaa ekekeke :D. Other than that, he's my big supporter (^_^)

      Delete
  9. pasal kecil molek kot..x nampak tua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kecik molek?? hahaha kalau tengok in-person konpom ramai akan bangkang pernyataan PB ini hehe :D

      Delete
  10. Hehee... cemburu tanda sayang & cinta tu tau.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni cemburu sebab orang kata kita lebih muda dari dia hehehe. Tu yang tetiba 'hangin' tu :D

      Delete
  11. hye sis kenit..rinduuuuuu ^*

    hahaha gelak je baca entri ni.habislah...susahlah cik abang nak lepaskan cik adiknya ke event besar2 macam,ni ngeeee....memang sis nampak macam anak dara ...kecil comel je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde maknenye dia nak cemburu tang tu kak hehe. Dia jeles sebab orang kata kenit muda je haha :D

      Delete
  12. hihi, cemburu itu tandanya sayang... hihi, kenit memang sentiasa muda.. :)

    ReplyDelete
  13. itu gambar ambil bilik solat hee.... kenapa saya tak perasan uhu..

    ReplyDelete
  14. as salam...

    dlm hati en abang, mesti bangga..percayalah =)

    ReplyDelete
  15. Mesti en abang bangga...mesti punya =)

    ReplyDelete
  16. memang akak nampak muda kak.mesti orang tak percaya akak dah kahwin n dah ada anak dah sekolah pun..seriously :)

    ReplyDelete
  17. Suami sy klu de org puji mcm tu, lpas ni mmg xkn lepas dh kuar g mna2 tnpa dia... Hehe.. Mmg suami sy cemburu orgnya...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.