Cashout Nuffnang - Yabedabeduuuu!

Friday, June 06, 2014


Assalamualaikum!




Alhamdulillah dapat jugak aku cashout dari tabung Nuffnang buat kali kedua hehehe. 

Dan, ini kali pertama aku dapat lebih sedikit dari cashout yang pertama. Dan, tak syak lagi income aku banyak yang datang dari Video Blogbuster Campaign yang baru saja berakhir 29hb Mei lepas.


Campur dengan income dari CPUV & CPC, alhamdulillah bolehla menyelam sikit-sikit hehehe.




Terima kasih aku ucapkan pada korang yang sudi tengok video aku berlakon dengan laki aku bulan lepas hahaha. Tak sia-sia dia muntah dalam video tu kan ekekekeke. 

Ada juga yang masih bertanyakan mana nak tengok video blogbuster aku tu, sorry dik non tempohnya dah habis pun hujung bulan lepas. Walaupun, kami sekadar pelakon amatur tapi harap dapat menceriakan hari korang bila tengok video tu hehehehe.

Terima kasih pada Nuffnang kerana beri aku peluang untuk buat blogbuster campaign ni, next time kalau ada lagi jangan malu-malu nak pas kat aku ye hehehe.

Aku baru je cashout semalam, rasanya pas raya baru dapat kot. Takpela, memang pun biasanya pas raya ni kita agak pokai sikit kan hahahaha!


#pray4MH370


You Might Also Like

23 pengomen comel

  1. Halahhh melepas nak tengok video, aina tak pernah cash out lagi huhu.
    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaaaa takpe takpe, next time kalau ada video dari Nuffnang aina datang tengok tau :D

      Delete
  2. tahniah...laa , share la video tuh...kita nak jg tengok , hr tu x berpeluang nak tengok...boleh belajar, kot2 dpt campaign blogbuster jg dr nuffnang..boleh lah rujuk video awak...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. video tu Nuffnang dah amik, yang lama dah delete pulak adehh ingatkan takda sapa yang berminat hehe :D

      Delete
  3. Wah... Banyaknya... Alhamdulillah... Tahniah kak..

    ReplyDelete
  4. Wow tahniah hanim.. income dari Blogbuster campaign mmg masyuk kan.. hehehe.. farah xnak cashout lagi..simpan jap..nak buat belanja p holiday nnti..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farah punyer mesti lagi masyuk dari anim kan hehehe. Anim pun ingat nak simpan je dulu tapi tak sampai hati plak lalu tertekan 'cash out' hahaha :D

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah bolehla buat selam selam hehe :D

      Delete
  6. banyak tu..memang berbaloi2..

    ReplyDelete
  7. Wahh.. alhamdulillah.. Rezeki... Tahniah & tahniah Anim!!!.. :) :)

    ReplyDelete
  8. Wahhh. banyaknya, untuk video saja dah 200 lebih. lepas ni kena join jugak. xleh pandang sebelah mata dah campaign tu. rugi tak buat. haha

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah
    tahniah buat akak
    masyukkkkkk..

    ReplyDelete
  10. Wah tahniah. Bestnye lia xprnh cashout lgi... nk tgk videooo.. tp melepas pulak. Adess T.T

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..rezeki.. banyak tu kan kak :)

    ReplyDelete
  12. banyak jugak dapat ye...boleh la belanja anak-anak makan ye anim..

    ReplyDelete
  13. tahniah kenit...bergaya sakan ler yeah.....

    ReplyDelete
  14. duit raya ni..bestnya dah cashout kan.selamat mengumpul kembali duit nuff :)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah dan Tahniah, rezeki dari Nuffnang

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM