Cek Dah Sampai!

Thursday, August 07, 2014


Assalamualaikum!




Dah selamat aku bank-in kan tengahari tadi. Ini cek kedua aku dari Nuffnang, hasil dari video Blogbuster Campaign yang kami anak beranak buat dalam bulan Mei lepas hehe. Syukur alhamdulillah, rezeki anak-anak la tu.

Terima kasih pada korang yang dah tengok video kami tu ye hehe. Suke tak? hehe. 


Masih Unpaid?




Cer tengok tarikh 'request date' tu, mangkuk ayun betul aku terklik 'cash out' awal bulan 6! Natijahnya, baru semalam la cek aku sampai ke peti surat setelah 2 bulan terperap kat sana! haha.

Bukan aku tak tau kena klik ujung bulan kalau nak cash out, tapi tangan gatai pi klik jugak! 

Tapi ada hikmah rupanya .....

Alhamdulillah cek aku lulus bila kelmarin aku dapat email dan semalam cek tu pun sampai ke tangan aku hehehe. Pengajaran ni, lain kali tengok tarikh dulu sebelum nak cash out! 30hb baru boleh klik cash out. Ko klik awal bulan alamatnya ko tunggu la lagi 2 bulan baru sampai ke tangan hehehe.

Dan tadi aku check balik kat Nuffnang tu kan, status kat situ masih 'unpaid'. Takyah dok risau sangat, diaorg lambat update la tu. Janji cek aku dah sampai dan dah selamat masuk dalam bank hehe.

Tapi, kalau diaorg nak send cek kedua dengan amaun yang sama boleh je...aku terima! wehehehehe :p


You Might Also Like

17 pengomen comel

  1. Alhamdulillah..masyuk lagi..rezeki..:)
    Salam Syawal..maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  2. tahniah akak..tak pe janji ada

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...murah rezeki kenit...^_^

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...rezeki anak-anak kan anim..

    ReplyDelete
  5. tahniahhh !! mesti bestkan dapat cek dari nuffnang :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah.. :)

    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  7. tahniah sis..x sbr nak dpt cek jgk..

    ReplyDelete
  8. rezeki raya tu.. ALhamdullilah

    ReplyDelete
  9. knp diboldkan amount tu.. mata gatai nak tengok hahaha...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM